POE: Patch Notes Content Update 3.25.0 - Settlers of Kalguur (2024)

Sziasztok,

Holnap este 2024.07.26-án este 22.00-kor kezdődő 3.25.0 -- Path of Exile: Kalguur telepesei: Settlers of Kalguur liga teljes tükör fordítását olvashatjátok magyar nyelven.
A fordítás AI-val készült, lesznek benne hibák biztosan. Egyszerűen annyira sok információt tartalmaz, hogy az idő sem elég a rendes lektorált fordításra. Ha hibát találsz jelezd nyugodtan.
Két cikkben fog megjelenni mert 1 cikkben nem fér ki.
A fordításért köszönet : Vtom

Ez a cikk 1.

A telepesek kihívás ligája

A Challenge ligák nagyszerű lehetőséget kínálnak az újrakezdésre egy új gazdaságban. Az összes régi karaktered és tárgyad továbbra is jelen van a Standard és Hardcore ligákban, de bátorítunk, hogy csatlakozz az új ligákhoz, teljesítsd a kihívásokat, és mutasd meg, hogy mennyire értesz a Path of Exile-hoz!

A Settlers Challenge League-ben segíts a kalguurai úttörőknek felépíteni Kingsmarch városát, és létrehozni a kereskedelmet Wraeclast és a szülőföldjük között.

Dannig, Rog, Tujen és Gwennen olyan nyersanyagokat keresnek Wraeclastban, amelyek segítségével megkezdhetik a városépítést és létrehozhatnak egy Kalguurba vezető kereskedelmi útvonalat. Vegyetek fel szakképzett munkásokat, hogy segítsenek nektek a bányászatban, az olvasztásban, a varázstalanításban, a földművelésben és más, Kingsmarchban szükséges munkákban.

Építsen egy kikötőt, és hozzon létre egy hajózási útvonalat több kalguurai és karui kikötő között a kereskedelem érdekében. Pakold a megszerzett nyersanyagokat ezekre a hajókra, és küldd őket egy általad választott kikötőbe, ahol a kereskedőid a legjobb üzletért alkudoznak! Minden kikötő meghatározott jutalmakat fog visszaadni az alapján, amit küldesz nekik.

A kalguuraiak felbérelték Islát, aki segíthet neked egy sor kalguuraiak által módosított térképeszköz megépítésében a végjátékban. Bérelj fel néhány képzett harcost, és tedd őket dolgozni, hogy futtassák a térképeket, amelyeket ebbe a térképeszközbe sorolsz.

Ahogy a városod növekszik, egyre több figyelmet fog vonzani, jót és rosszat egyaránt. A Settlers of Kalguur három végjátékbeli főnökkel rendelkezik, akik a műveleteidre fognak közeledni, és egy szeletet akarnak a tortából. Elfoghatják és váltságdíjat kérhetnek a munkásaidért, sőt, akár az egész hajódat is. Nehéz döntéseket kell majd hoznod - felveszed velük a harcot, vagy lefizeted őket?

További információért a bővítésről látogass el a pathofexile.com/settlers oldalra.

A 3.25.0-val a Settlers challenge league Standard, Hardcore, Solo Self-Found és Ruthless változatai is elérhetőek. Ezek ugyanazokkal az alapvető mechanikákkal és tárgyakkal rendelkeznek. Ezekből a ligákból privát ligaváltozatokat is létrehozhatsz, olyan modokkal, amelyek nehezebbé teszik a játékot.

Az új Settlers kihívásliga 40 új kihívást tartalmaz, valamint 8 új kihívást a Ruthless Settlersben. A kihívások teljesítéséért mikrotranzakciós jutalmak járnak, amelyeket csak ebben a ligában lehet megszerezni. Ezeket a jutalmakat egy hamarosan megjelenő hírben fogjuk felfedni.

Új tartalom és funkciók

Hozzáadtunk egy új Erő-képesség drágakövet, a Zúzó öklöt: Válaszul a blokkolt ütésre egy hatalmas páncélököl csapódik a földbe előtted.

Hozzáadtunk egy új Erő-képesség drágakövet, a Bosszúkiáltást: Megtorolja a kegyetlen találatot egy harci kiáltással, minden közeli ellenséget gúnyolva, hogy megtámadja a használót. A felhasználó és a közelben lévő szövetségesek olyan buffot kapnak, amely dühöt ad és megakadályozza a düh elvesztését.

Hozzáadtunk egy új Erőtámogató drágakövet, a Túlterhelést: Támogatja a közelharci támadó képességeket, amelyek megerőltethetők, így azok minden egyes Warcry megerőltetésével több sebzést okoznak. Nem módosíthatja a kegyencek képességeit. Vaal képzettségek és csatornázási képzettségek nem gyakorolhatók.

Hozzáadtunk egy új erő/ügyesség képesség drágakövet, a Kizsigerelés: Vágj vissza egy blokkolt ütés ellen egy íves vágással, amely két hullámnyi erőt szabadít fel. Az előtted lévő ellenségeket mindkét hullám eltalálhatja. Kard vagy fejsze és pajzs szükséges hozzá.

Hozzáadtunk egy új erő/ügyesség képesség drágakövet, a Swordstormot: Védekezz a blokkolt találat ellen egy pengehullatással, amely eléd zúdul. Kettős közelharci fegyverhasználatot igényel, és mindkét fegyver sebzését osztja ki minden egyes találattal.

Új erő/ügyesség támogató drágakő, Szakértő megtorlás: Támogatja a megtorló képességeket, így nagyobb lesz a lehűlési idő visszanyerési aránya, és hosszabb ideig használhatóvá válnak.

Új ügyességi/erősségi készség drágakő, Glacial Shield Swipe: Egy blokkolt ütés ellen megtorlásként a pajzsodat söpörve egy kúp alakú jéghullámot szabadítasz fel magad előtt.

Új ügyességi/erősségtámogató drágakő, Rupture: Támadó képességek támogatása. A támogatott képességekkel vérzést okozó kritikus csapások Rupture-t is okoznak.

Hozzáadtunk egy új intelligencia/erő képesség drágakövet, Isteni megtorlás: Megtorolja a blokkolt találatot egy isteni erőhullámmal, ami több hullámnyi villámcsapást eredményez, amelyek a célpontból kifelé terjednek. Ezt a képességet nem lehet kiváltani vagy használni totemek, csapdák vagy aknák által.

Hozzáadtunk egy új Arsenal of Vengeance kulcskő passzív képességet a párbajozó kiindulási helyétől délnyugatra. A Bosszú arzenálja biztosítja a "Károsító megtorló képességek helyett minden hatodik találat után használhatóvá válnak az ellenségektől".

60 új páncél alaptípus hozzáadása: 18 sisak, 18 testpáncél, 12 kesztyű és 12 csizma. Ezek a végjátékban találhatók meg.

A következő egyedek kerültek fel a core drop poolba: Grattus Signet, Nevalius Inheritance, The Hand of Phrecia és Veruso's Ambition.

15 új unikumot adtunk hozzá.

Hozzáadtunk 5 új jósláskártyát.

Hozzáadtunk 72 további fóliázott Egyedi tárgy opciót, amit a Voidborn Reliquary adhat.

179 további fóliázott 17-es szintű Valdo-térkép opciót adtunk hozzá, amit a Valdo rejtvénydobozból lehet kinyerni.

Bevezettük a Maven's Chisel of Avarice-t, egy olyan valutaelemet, amely javítja a talált valuta minőségét. Más minőségtípusokat helyettesít.

Bevezettük a Maven's Chisel of Divination-t, egy olyan valutaelemet, amely javítja a térkép minőségét a megtalált jósláskártyák javításával. Más minőségtípusokat helyettesít.

Bevezettük a Maven's Chisel of Procurement (A beszerzés vésője) nevű valutaelemet, amely javítja a térkép minőségét, növelve a tárgy ritkaságát. Más minőségtípusokat helyettesít.

Bevezette a Maven's Chisel of Proliferation-t, egy olyan valutaelemet, amely javítja a térkép minőségét, növelve a csomagméretet. Más minőségtípusokat helyettesít.

Bevezettük a Maven's Chisel of Scarabs-t, egy olyan valutaelemet, amely javítja a térkép minőségét a talált szkarabeuszok javításával. Más minőségtípusokat helyettesít.

Bevezette a Prizmatikus olajat, amely speciális passzív képességek felkenésére használható, amelyek egyébként nem szerepelnek a passzív képességfán. Ezen kívül még több passzív képességet adtunk hozzá ehhez a készlethez.

3 új nagymester került a Nagymesterek Csarnokába, és 2 másik nagymester lecserélődött.

Ikonokat adtunk hozzá a szörnyek életerő sávjához, hogy jelezzék, hogy páncélozottak-e vagy sem. Megragadtuk az alkalmat arra is, hogy megvizsgáljuk a különböző szörnytípusok páncélzatát, hogy azok megfelelőek legyenek.

A Solo-Self Found karakter létrehozásához már nem szükséges, hogy korábban felszabadítsd a Sciont a fiókodon.

Hozzáadtunk egy helyet a rakott paklik számára a Pénztartalék lapon.

Számos új apró fejlesztést és meglepetést adtunk hozzá a kampányhoz.

Folytatódott a hangzás, a művészet, az effektek és a környezet fokozatos javítása.

Közelharci fejlesztések

Közelharci totem készségek eltávolítása

A közelharci totemkészségeket eltávolítottuk. Azért döntöttünk e megoldás mellett, ahelyett, hogy egyszerűen eltávolítottuk volna a passzív buffjaikat, hogy a közelharci buildek ne a set & forget játékmenetre orientálódjanak, és hogy a közelharci képességekkel való sebzést megfelelően kifizetődő szintre lehessen buffolni.

Ennek ellensúlyozására szinte minden egyes közelharci képesség sebzését megnöveltük. Mivel ennek a sebzésnövekedésnek a nagy része a drágakőszintekből származik, ezért a szintlépéskor több manába kerülnek, de ez még mindig nem olyan, mint a varázslatok manaköltsége. A változások teljes listáját lásd a Skill Gem Changes szakaszban.

A következő drágaköveket eltávolítottuk, és többé nem kínáljuk őket küldetésjutalomként: Ősök Védelmezője, Ősök Hadfőnöke, Vaal Ősök Hadfőnöke és Földtörő Támogatás.

Azok a játékosok, akik megvásárolták az Iron Maiden vagy a Void Ancestral Warchief mikrotranzakciós képességhatásokat, röviddel a 3.25.0 megjelenése után ezeket eltávolítják, és az ezekre a mikrotranzakciókra költött pontok visszakerülnek a számlájukra.

A Forbidden Shako és a Replica Dragonfang's Flight egyedi tárgyak meglévő változatai, amelyekben az eltávolított drágakövek bármelyike megtalálható, mostantól egy másik drágakövet biztosítanak.

A Dawnstrider Egyedi csizma már nem biztosítja a "100%-kal megnövelt hatású buffokat az ős-totémáidnak, amíg aktívak", "Az aktív ős-totémák buffjai 4 másodpercig tartanak", vagy "Egyszerre legfeljebb 1 buffot kaphatsz egy aktív ős-totémától". Mostantól "A Socketed Slam Gems by Supported by Level 25 Earthbreaker", és biztosítja az Ancestral Bondot. Ezek a változások a tárgy meglévő verzióit érintik. Mostantól a "A találatokból származó sebzés 3-5%-a a legközelebbi Totem életéből kerül levonásra előtted", bár ez a változás nem érinti ennek a tárgynak a meglévő verzióit. Ez az Unique mostantól az egyetlen forrása a Földtörőnek.

Az "Az aktív őstotemek buffjai 3 másodpercig fennmaradnak" Totem passzív képességmesterré vált.

A Totem passzív képességek nagy kereke a párbajozó kezdőhelyétől délre eltávolításra került. A Panoptikum nevezetes passzív képességet eltávolítottuk, míg a Vasfa nevezetes képességet áthelyeztük a Sámánisztikus düh totemcsoport második nevezetes képességébe.

A Vasfa már nem biztosít +150 páncélt megidézett totemenként, illetve a "A totemek +30%-ot kapnak minden elemi ellenálláshoz". Most 40%-kal megnövelt totem életet biztosít (korábban 30%), és "A totemek 40%-kal több fizikai sebzéscsökkentést kapnak". A kis belépő passzív képesség ebben a klaszterben most 10%-kal megnövelt totem életet biztosít 5%-kal megnövelt totem elhelyezési sebesség helyett, és egy új kis passzív képesség került hozzáadásra, amely 15%-kal megnövelt totem életet és "a totemek +16%-ot kapnak az összes elemi ellenálláshoz".

A Surveillance nevezetes passzív képességnek mostantól saját klasztere van a párbajozó kiindulási helyétől délkeletre, 3 kis passzív képességgel, amelyek mindegyike "A totemek által használt támadások 6%-kal megnövelt támadási sebességgel rendelkeznek".

A passzív képességfa alján található néhány klaszter kissé eltolódott, hogy figyelembe vegye ezeket a változásokat.

Az Ősök útmutatása klaszter ékszer passzív képesség már nem biztosítja "30%-kal megnövelt hatású buffokat az Ősök totemjei adnak, amíg aktívak". Ehelyett mostantól "A totemek másodpercenként 2% életet regenerálnak".

A kis Totem élet és fizikai sebzéscsökkentés passzív képességek az Ősi megnyilvánulás klaszterben mostantól "A Totemek +16%-ot kapnak az összes elemi ellenálláshoz" helyett "A Totemek 10%-kal több fizikai sebzéscsökkentést kapnak".

Az Őrtornyok klaszterben található két kis Totem támadás és elhelyezési sebesség passzív képesség mostantól 15%-kal megnövelt Totem sebzést biztosít a "A Totemek által használt támadások 5%-kal megnövelt támadási sebességgel rendelkeznek" helyett.

Banner átdolgozás

A bannerek átdolgozásra kerültek. Ahelyett, hogy foglalási költségük lenne, mostantól ingyenesek. Azonban nem adnak állandó buffot. A bannereket mostantól el kell helyezni ahhoz, hogy a hatás aktív legyen, azonban ha már elhelyezték őket, sokkal erősebbek, mint korábban. Automatikusan deaktiválódnak, amint elhagyod a területüket. Ezen kívül új módjai vannak a hatások meghosszabbításának, és minden eddiginél többféleképpen lehet befektetni beléjük.

Egy új Bannerman és Renowned Deeds klaszter került a Párbajozó kiindulási helyétől délkeletre. A Bannerman már nem biztosítja a "15%-kal megnövelt hatású nem átok aurák hatása a képességekből az ellenségekre" vagy a "A kihelyezett zászlók 30%-kal megnövelt támadássérülést is biztosítanak neked és a szövetségeseknek". Mostantól "A zászlós buffok 3 másodpercig maradnak rajtad, miután elhagytad a területet" és "A zászlós képességek időtartama 20%-kal megnövekedett". A Híres tettek +30 a maximális bátorsághoz.

A párbajozó kiindulási helyétől délnyugatra egy új gyülekezési ikoncsoport került fel. Az Összegyűjtő ikon hatására a zászlós képességek aurahatása 15%-kal megnövekszik, és a zászlók +5%-ot adnak minden elemi ellenálláshoz neked és a szövetségeseknek.

A Marauder kiindulási helyétől délre egy új Defiant Stand klasztert adtunk hozzá. A Defiant Stand hatására 3 kitartás- és 3 őrjöngés-töltést kapsz, amikor a maximális vitézségedet felhasználod egy zászló elhelyezéséhez.

A Marauder kiindulási helyétől délnyugatra egy új Félelem és rémület klaszter került hozzáadásra. Az Awe and Terror biztosítja, hogy "A bannerek a megölt ellenségek 20% esélyt kapnak a robbanásra, ami életük tizedét okozza fizikai sebzésként", és "A banner-képességek 20%-kal megnövelt hatásterülettel rendelkeznek".

Hozzáadtunk egy sor új zászlós passzív mesterfokozatot:

A bannerek is lecsonkítják az ellenséget

Ha tudsz, 5 Vitézségre teszel szert, amikor haditörvényt kiáltasz.

Távolíts el egy véletlenszerű betegséget magadról, ha legalább 10 vitézséget használsz fel egy zászló elhelyezéséhez.

3% élet visszanyerése minden 5 elfogyasztott Valour-ért, hogy elhelyezz egy Banner-t.

A bannerek 8%-kal megnövelt sebzést okoznak az ellenségeknek.

Rage Rework

A düh alapvetőbbé és felfedezhetőbbé vált. A düh mostantól 1%-kal több támadássérülést ad minden egyes megszerzett dühöngés után, maximum 30-ig, de már nem ad eredendően támadási sebességet vagy mozgási sebességet. 1 másodpercenként 10 dühöt veszítesz, ha az elmúlt 2 másodpercben nem kaptál ütést vagy nem nyertél dühöt (korábban 0,5 másodpercenként 1 düh).

Sok dühforrás most sokkal gyorsabban generál dühöt. Mostantól van egy közös lehűlési idő, amely megakadályozza, hogy 0,5 másodpercenként egynél több találatból származó Dühöt generálj.

Számos, a dühhöz kapcsolódó statisztika szövegezése frissült, hogy egyértelműbbé váljon, hogy a dühhatás növekedésével együtt skálázódnak.

A dühhatás a düh által eredendően biztosított sebzésre és az X düh által biztosított egyéb bónuszokra vonatkozik, ha van ilyen. A bónuszok, amíg egy bizonyos mennyiségű Dühöd van, vagy más hatások, amelyek a Dühödre utalnak, de nem okoznak további statisztikákat a Düh által, nem érintettek.

A Berserker Ascendancy és a Rage-hez kapcsolódó Skill drágakövek ennek eredményeképpen változtatásokat kaptak. Ezeket az alábbiakban a megfelelő szakaszokban részletezzük.

A Chainbreaker Timeless Keystone passzív és a Kaom's Spirit Unique Gloves frissítésre került, hogy a düh regenerációs statisztikáik nem késleltetik a düh elvesztését.

A Bear's Girdle Unique Belt már nem rendelkezik 4-6%-kal megnövelt fizikai sebzéssel 10 dühöngésenként, ez a változás a meglévő tárgyakat érinti. Mostantól +10 a maximális dühhöz (korábban +20), egy isteni gömböt lehet használni, hogy ezt az értéket a meglévő tárgyakra megkapjuk.

A Kaom's Primacy Unique Axe már nem rendelkezik a "Gain 1 Rage on Critical Hit with attacks, no more than once once every 0.5 seconds" (1 düh nyerése kritikus találat esetén támadással, legfeljebb 0,5 másodpercenként egyszer) funkcióval. Ehelyett mostantól 5 Rage nyerése közelharci találatnál van.

A Ravenous Passion Unique Helmet már nem "Rage Grants Cast Speed helyett Attack Speed", ez a változás a meglévő tárgyakat érinti. Mostantól "7-10 Rage nyerése összesen 200 Mana elköltése után" (korábban 10-15). Egy Divine Orb segítségével a meglévő tárgyak ronthatók.

A Rigwald's Savagery Unique Axe mostantól +10 a maximális dühhöz, miközben kardot használ (korábban 25). A meglévő tárgyakat egy Divine Orb segítségével lehet rontani.

A Maltreatment Axe Implicit módosító mostantól 3 dühöt nyer közelharci találatnál (korábban +10 a maximális dühhöz).

A Disapprobation Axe Implicit módosító mostantól 4 Rage on Melee Hit (korábban +15 a maximális Rage-hez).

A Psychotic Axe Implicit módosító mostantól 5 Rage on Melee Hit (korábban +20 a maximális Rage-hez).

A Marauder kiindulási helyétől észak-nyugatra egy új harci trance-csoportot adtunk hozzá. A harci transz +10-et ad a maximális dühhöz.

A Párbajozó kiindulási helyétől délnyugatra egy új Vengeance-csoport lett hozzáadva. A Vengeance biztosítja a "Minden egyes düh 1%-kal megnövelt páncélzatot is biztosít" és a "3 düh nyerése, amikor egy ellenség eltalálja".

A Marauder kiindulási helyétől délre egy új Vad intenzitású klaszter került hozzáadásra. A Vad intenzitás 20%-kal csökkentett támadási költséget biztosít, amíg legalább 20 dühöd van, és "a düh elvesztése 20%-kal lassabb".

Egy új Veteránharag-fürt került a Marauder kiindulási helyétől délnyugatra. A Veteran's Wrath biztosítja a "Gain 2 Rage on Melee Hit" és a "Inherent Rage Loss 1 másodperccel később kezdődik" lehetőséget.

Hozzáadtunk egy sor új Rage Passive Masteries-t:

Minden düh 1%-kal megnövelt kábítási küszöbértéket is biztosít

1%-kal megnövelt mozgássebesség 5 dühöngésenként

+7 a maximális dühhöz, a düh elvesztése 20%-kal gyorsabb.

A harci kiáltások 5 ellenséges erőnként 1 dühöt adnak, legfeljebb 5-ig.

25%-kal megnövelt maximális teljes élet-visszanyerés másodpercenként a piócából, amíg maximális dühöngésen van.

A közeli ellenségeket megfélemlítik, amíg dühöd van.

Tinktúrák hozzáadva az alapjátékhoz

A Tinktúrák hozzá lettek adva az alapjátékhoz, módosított mechanikával. A Tinktúrát a flakon helyett az öved egyik rekeszébe helyezheted. Amíg a Tinktúra aktív, erős buffot ad a közelharci támadásaidhoz, de Mana Burn-t okoz neked, ami egyre nagyobb mértékben szívja el a manádat, minél tovább van aktív a Tinktúra. A Tinktúra manuálisan kikapcsolható, vagy automatikusan kikapcsol, ha elfogy a manád.

Egyszerre csak egy Tinktúra lehet aktív. A Tinktúráknak van egy lehűlési ideje is, így ha egyszer már kikapcsoltál egyet, egy ideig nem aktiválhatsz egyetlen Tinktúrát sem. A flakonokhoz hasonlóan a Tinktúrák is lehetnek varázslatosak vagy egyediek, de nem lehetnek ritkák.

A városokban lévő NPC-k mostantól vásárolhatnak Tinktúrákat.

Hozzáadtunk egy új Bloodsoaked Blade kulcskő passzív képességet a Párbajozó kiindulási helyétől délkeletre. A Bloodsoaked Blade hatására a Tinctures a Mana Burn helyett Weeping Wounds-ot okoz, és a mana helyett az életedet szívja el.

A Természet főzetének egy új fürtje került hozzáadásra az erdőjáró kiindulási helyétől délre. A Nature's Concoction biztosítja, hogy "Az alkalmazott Tinktúra melletti flakonok 2 töltést kapnak, amikor fegyverrel eltalálsz egy ellenséget, legfeljebb másodpercenként egyszer".

Egy új Tökéletesített Formula-csoport lett hozzáadva az Őrszem kiindulási helyétől délkeletre. A Tökéletesített képlet 15% esélyt ad arra, hogy a Tinktúra ne okozzon Mana Burn-t, és a rád alkalmazott Tinktúrák 10%-kal csökkentett Mana Burn arányt okoznak.

Az erdőjáró kiindulási helyétől keletre egy új, gyakorlott újraképzésű fürt került hozzáadásra. A Gyakorlott újraalkalmazás 25%-kal megnövelt Tinktúra lehűlési sebességet biztosít.

Egy új kolloidkeverék-halmaz lett hozzáadva az erdőjáró kiindulási helyétől északkeletre. A Kolloid keverék hatására a rád alkalmazott tinktúrák hatása 15%-kal megnő, és 15%-kal nő a hatás, ha nemrég használtál életflaskát.

Egy új energiarobbanás-halmaz került hozzáadásra az erdőjáró kiindulási helyétől északkeletre. A Burst of Energy hatására 15% manát nyerhetsz vissza, amikor aktiválsz egy Tinktúrát.

Hozzáadtunk egy sor Tinktúra passzív mesterfogást:

A rád alkalmazott első 6 Mana Burn halomnak nincs hatása.

30%-kal megnövelt kitérési érték, amíg aktív Tinktúra van nálad.

1%-kal megnövelt lombiktöltés manaégetésenként, amit te kapsz

Az alkalmazott Tinktúra melletti flakonok 10%-kal megnövelt hatásúak, ha használod őket, ha egy ellenséget eltaláltál egy fegyverrel Nemrégiben

A tinktúrák deaktiválódnak, ha 12 vagy több Mana égésed van.

Megtorló képességek

Ahogy fentebb leírtuk, számos megtorló képességet adtunk hozzá. Ezek olyan aktív képességek, amelyek használatához bizonyos feltételnek kell megfelelned. Amint teljesíted ezt a feltételt, pusztítást zúdíthatsz az ellenségeidre.

Az ellentámadás képességek, a Reckoning, a Riposte és a Vengeance, eltávolításra kerültek.

A meglévő Riposte-képesség drágakövek mostantól Jégpajzs-pengés drágakövek.

A meglévő Reckoning Skill Gems mostantól Swordstorm Gems.

A meglévő Vengeance Skill Gems mostantól Crushing Fist Gems.

Hozzáadtunk egy új Óvatos ellentámadás csoportot a templomosok kiindulási helyétől nyugatra. A Gondos ellentámadás 10% esélyt ad a támadáskár és a varázslatkár blokkolására, ha nemrég használtál megtorló képességet.

Hozzáadtunk egy új Zúzó Válasz klasztert a Marauder kiindulási helyétől nyugatra. A Crushing Reply biztosítja a "Megtorló képességek 50%-kal megnövelt kábítás időtartamát az ellenségeken" és a "Megtorló képességek megerősítése közelharci találat esetén".

Hozzáadtunk egy új válogatás nélküli bosszú fürtöt a Marauder kiindulási helyétől délnyugatra. A válogatás nélküli bosszú hatására a megtorló képességek 30%-kal megnövelt hatásterülettel rendelkeznek.

Új megtorló kerék került a Párbajozó kiindulási helyétől délnyugatra. Az első nevezetes, a Csata folyása, a Megtorló képességek 30%-kal megnövelt sebzést okoznak, és "5 dühöt nyerhetsz találatnál a Megtorló képességekkel". A másik nevezetes, a Kegyetlen megtorlás, biztosítja, hogy "Minden negyedik megtorló képesség, amit használsz, mindig kritikusan üt" és "A megtorló képességek sebessége 20%-kal megnövekedett".

Egy új előkészített válaszhalmazt adtunk hozzá a párbajozó kiindulási helyétől délnyugatra. Az Előkészített válasz "25% esélyt ad arra, hogy amikor használsz egy megtorló képességet, egy másik megtorló képesség használhatóvá válik" és "A megtorló képességek 30%-kal hosszabb ideig használhatóvá válnak".

A pajzs passzív mestersége, amely az ellentámadások 50%-os esélyét okozza, hogy 1 másodpercig elgyengüljön találat esetén, egy új mesterséggel lett felváltva, amely 30%-os esélyt biztosít a kábítás elkerülésére, miközben pajzsot tartasz.

Hozzáadtunk egy sor megtorló passzív mesterfogást:

80%-kal megnövelt időtartam a megtorló képességek által okozott betegségek időtartamára

A megtorló képességek 3 másodpercig gyengítik az ellenséget találat esetén.

20%-kal megnövelt páncélzat minden egyes megtorló képességért, amelyet az elmúlt 10 másodpercben használtál.

10% esély arra, hogy egy megtorló képesség használatakor egy másik megtorló képesség használhatóvá válik.

40%-kal csökkentett megtorló képességek költsége

Végjáték javítások

Hozzáadtunk egy 6. slotot a térképkészülékhez. Az 5. térképkészülék-helyet mostantól a Maven meghívásának teljesítésével lehet feloldani: Atlasz, vagy egy nem Valdo's Tier 17 térkép teljesítésével. A 6. slot akkor nyílik meg, ha teljesíted a másik találkozást.

A 16. szintű és magasabb szintű térképeken mostantól lehetőséged van találkozni az Azmeri Wildwooddal, az Affliction League-ből. Bár ezek az erdők nem tartalmaznak NPC-ket az Affliction League-ből, a Nameless Seer-ből vagy a King in the Mists-ből.

Ehelyett mostantól lehetőséged van megtalálni a 16. és 17. szintű pályákon leselkedő névtelen látnokot. Ez az NPC válogatott Unique Items-t ad neked, és ingyen választhatsz egyet, amit magaddal vihetsz.

A Névtelen Látó felajánlhatja, hogy megnéz egy térképet, amikor a 16. szintű térképeken találkozol vele. A térkép megpásztázása lehetővé teszi, hogy az aktuális térképen általában eldobott Jósláskártyákat átcseréld az atlaszod egy másik térképére. Egy adott térképen nem lehet egyszerre több csere is. Ha vissza akarod vonni a választásodat, egy Orb of Scouring gömböt használhatsz az atlaszodon lévő csere bármelyik térképrészen.

Alaposan átrendeztük, hogy mely Jósláskártyák találhatók meg az egyes térképeken, ami azt jelenti, hogy a legtöbb térkép kevesebb Jósláskártyát dob le, mint korábban, de ne aggódj, most már te magad is láthatod ezt az információt!

Ha az atlaszodban egy térkép fölé mozgatod a gépet, vagy kiválasztasz egy térképet, akkor mostantól megjelenik, hogy mely Jósláskártyák eshetnek le oda.

Az atlasz Kiemelés szűrőjébe beírhatja egy Jósláskártya nevét is, hogy megjelenítse azokat a térképeket, amelyek egy bizonyos kártyát ejtenek.

Hozzáadtunk egy új töredéket, az Egy audiencia a királlyal címűt, amely hozzáférést biztosít a királyhoz a Ködök főnöki harcban. Számos olyan unikumot fog eldobni, amelyek abból a ligából ismerősek voltak. Ez a Fragment a Fragment Stash fülre is felkerült.

A Nametaker, a The Flawed Refuge és a Trickster's Smile egyedi tárgyak már nem részei az alap drop poolnak, ehelyett az Azmeri Wildwoodban lévő szörnyek által ejthetők el.

A 16. szintű és magasabb szintű térképeken mostantól lehetőséged van felfedezni a Kalandra Ligából származó Reflective Mistet. A ködnek két kimenetele van, eldobhat egy gyűrűt vagy amulettet véletlenszerűen felerősített vagy megfordított módosító értékekkel. Vagy adhat egy Reflecting Mist tárgyat, amelyet egy meglévő gyűrűre vagy amulettre használhatsz ugyanahhoz a művelethez.

Mostantól a 16. és 17. szintű pályák kezdeténél a földön őrszemekbe botolhatsz. Hasonlóan működnek, mint a Sentinel League, bár nem tárgyak. Kattints rájuk, és bármikor aktiválhatók az adott területen.

A szkarabeuszok, vésők és horizontgömbök mostantól ugyanazokat a drop szabályokat követik, mint a térképek, mivel a végjáték térképekkel arányosan fogynak. Nem hullanak többet, ha további partitagok vannak jelen, és nem skálázódnak a játékoson lévő tárgymennyiség bónuszokkal (nem mintha a Standard ligákon kívül már nem lehetne kapni). A szándék az, hogy ezeknek a tárgyaknak a száma mindig arányos maradjon a leeső pályaelemek számával.

Az összes bajnokságban megölt szörnyek és a kiegészítő tartalmak mostantól térképeket dobhatnak le. Korábban a legtöbb szörny nem tudott térképeket ejteni, kivéve a bossokat vagy az elit szörnyeket, most már mindegyikük tud, de van egy térképdobási büntetésük. A büntetés attól függően változik, hogy a liga hány szörnyet ad hozzá, és hogy átlagosan mennyi ideig tart a liga befejezése vagy az azzal való foglalkozás.

Bevezette a kettéosztás szkarabeuszát, amely lehetővé teszi, hogy a térképkészítő eszközön kiválaszd a Prefixumok megsemmisítése vagy az Suffixumok megsemmisítése kézműves opciókat. Az Ébredés szarvas szkarabeusa már nem biztosítja ezeket a kézműves opciókat.

Az Invázió Túlvilági szkarabeusz mostantól a területen megölt ritka szörnyek további Túlvilági portálokat hoznak létre (korábban csak Egyedi).

Az Olajok Blight Scarabeusát átnevezték a Blightheart Blight Scarabeusára. Többé nem biztosítja a "A területen talált Blight Olajok 1 szinttel magasabbak" lehetőséget. Ehelyett mostantól azt okozza, hogy a területen lévő Blight Encounters egy Blighted Chest-et kapnak, a területen lévő Blight Encounters több hullámnyi ellenséget szülnek, a területen lévő Blighted Chest nagyobb és jutalmazóbb lesz, minél több Blighted Enemiest ölnek meg".

A Mániákus Delírium szkarabeusz mostantól a Delírium a területen is 50%-kal gyorsabban növekszik a Tükör távolságával.

A Jóslási szkarabeusz átnevezése a kolostor Jóslási szkarabeuszára változott. Már nem biztosít 150%-kal megnövelt jósláskártyákat a területen. Ehelyett mostantól a területen 8-12 további csomag Doedre dévaját tartalmazza, és a Doedre dévajának további 1% esélye van arra, hogy egy halmozott paklit dobjon le.

A Kuráció jóslási szkarabeuszát átneveztük Bőség jóslási szkarabeuszára. Már nem biztosít 10%-kal több, a területen talált jósláskártyát különböző kedvelt térképenként, illetve a területen található jósláskártya-lerakások helyébe a kedvelt térképekéi lépnek. Ehelyett mostantól legfeljebb 3 csomag mágikus szörnyeteg a területen további Jósláskártyákat dob le.

A Befejezés jóslási szkarabeuszát átneveztük a Lopás jóslási szkarabeuszára. Többé nem biztosítja a "A területen eldobott jósláskártyák 20% esélyt kapnak arra, hogy teljes pakliban essenek le". Mostantól "A területen eldobott jóskártyákat a végső térképfőnök ellopja", "A végső térképfőnöknek megnő a szívóssága és annál nagyobb sebzést okoz, minél több jóskártyát lopott el", és "A végső térképfőnök legyőzéskor minden ellopott jóskártyát duplikál".

Az Abnormalitás uralmi szkarabeuszát átneveztük Megjelenések uralmi szkarabeuszára. Mostantól egy terület 2 további Kísértetszentélyt tartalmaz, egy további Szokatlan Szentély helyett.

A Tanítás uralmi szkarabeuszát átneveztük Evolúció uralmi szkarabeuszára. Mostantól egy terület egy további Fejlődő Szentélyt tartalmaz, ahelyett, hogy a területen lévő Szentély buffok 30%-kal megnövelt Tapasztalatot is adnának.

A Kartográfiai szkarabeusz át lett nevezve Escalation Kartográfiai szkarabeuszra. Mostantól 10%-kal megnövelt térképeket biztosít egy területen található térképekért minden egyes, a területet érintő térképmódosítóért, ahelyett, hogy 50%-kal megnövelt térképeket biztosítana egy területen található térképekért.

A Felemelkedés kartográfiai szkarabeuszát átnevezték Kockázat kartográfiai szkarabeuszára. Mostantól egy területnek egy további véletlenszerű módosítót okoz, ahelyett, hogy "A területen található térképek egy szinttel magasabbak, legfeljebb 16. szintig".

A duplikáció kartográfiai szkarabeuszát átneveztük a sokaság kartográfiai szkarabeuszára. Mostantól egy terület 8-12 további csomag nehéz és jutalmazó szörnyeteget tartalmaz, amelyek 300%-kal megnövelt mennyiségű térképet dobnak le, ahelyett, hogy a területen talált térképek 30% esélyt kapnának a duplikálódásra.

A Megkülönböztetés hírnöki szkarabeuszát átnevezték Obeliszk hírnöki szkarabeuszára. Ez többé nem okozza azt, hogy a területen lévő hírnökök ritkább valutaforgácsokat dobnak, vagy hogy csak egyetlen típusú valutaforgácsot dobnak. Ehelyett mostantól a területen lévő Harbingerek hatalommal rendelkező obeliszkeket hoznak létre, és a hatalommal rendelkező obeliszkek legyőzéskor valutaforgácsot dobnak.

A Hagyomány szarvas szkarabeuszában mostantól "A területen lévő összes ritka és egyedi szörny elejtett tárgyai jutalom módosítóval átalakítottak" (korábban csak ritka), és már nem "A területen a tárgyak ritkaságára és mennyiségére vonatkozó játékos módosítók nem érvényesek".

A Titokzatos szkarabeusz át lett nevezve Isteni szkarabeuszra. Többé nem okoz egy területen 40-60 további titokzatos hordócsoportot. Ehelyett mostantól "Egy további ritka szörny a területen Pantheon-érintett lesz" és "A Pantheon-érintett szörnyek által keltett megjelenések 100%-kal nagyobb sebzést okoznak".

A Reliquary Scarab átnevezték Titanic Scarabra. Már nem nyújt 100%-kal megnövelt egyedi tárgyakat a területen. Ehelyett mostantól "A terület 1%-kal megnövelt csomagméreténél 2%-kal megnövelt keménységű, sebzésű, ritkaságú és mennyiségű eldobott tárgyat biztosít az egyedi szörnyek számára".

A Reliquary Scarab of Overlords átkeresztelték Titanic Scarab of Treasures-re. Többé nem okozza azt, hogy a területen lévő egyedi szörnyek további egyedi tárgyat dobnak le. Ehelyett mostantól a területen lévő egyedi szörnyek 2 további jutalmat és 30%-kal megnövelt szívósságot kapnak.

A Reliquary Scarab of Vision-t átnevezték Titanic Scarab of Legend-re. Többé nem okozza azt, hogy egy terület tartalmazza a Névtelen Látót, és ehelyett a területen lévő Egyedi Szörnyek 2 további szörnymódosítót kapnak.

A Rituális felismerés szkarabeuszát átneveztük Rituális varázslatok szkarabeuszára. Már nem biztosítja a "A területen lévő rituális oltároknál megölt egyedi ellenségek 200%-kal több adományt adnak". Ehelyett "A területen lévő rituális oltárok egy vadon élő erdei lidércet öltenek" és "A vadon élő erdei lidércek 50%-kal megnövelt adományt biztosítanak a közeli játékosoknak".

A varázslatok szkarabeuszának hatására a területen lévő szörnyek mostantól 2000 Wildwood Wisps (korábban 1000) esélyt kapnak arra, hogy megerősödjenek.

A Füstök szulfit szkarabeusza mostantól "A dühítő füstök által érintett szörnyeknek 50%-kal megnövelt tárgymennyiségük van" (korábban 500%).

A Kínzó szkarabeusz mostantól további 3 (korábban 5) Kínzó szellem kísért egy területet. A területen lévő Kínzott szellemek mostantól 25% esélyt kapnak arra, hogy kiszabadulnak, amikor a Megszállt szörnyeket megölik.

A következő szkarabeuszokat már nem lehet megszerezni: Az Árnyékos varjú Bestiárium-skarabeusza, az Örökösödés Árulás-skarabeusa, a Korrupció Túlvilág-skarabeusa, a Bounty Fény-skarabeusa, az Álmodozó Törés-skarabeusa, a Szingularitás Kartográfia-skarabeusa, a Szkald Expedíció-skarabeusa, a Sekhema Légió-skarabeusa, az Egység-skarabeusa, a Kapzsiság szulfit-skarabeusa és a Szabadulás Kín-skarabeusa. A meglévő tárgyakat ez nem érinti.

Azt is felülvizsgáltuk, hogy az egyes szkarabeuszokból hány darab használható egyetlen térkép mellett, és szükség esetén kiigazítottuk.

Miután az első üreskövet az atlaszon elhelyezted, mostantól a 14-es és magasabb szintű térképek fölé tudsz menni, és megnézheted, hogy milyen 17-es szintű térképet lehet ott eldobni.

A 17. szintű pályákon a szörnyeknek mostantól kevesebb életük van és kevesebb sebzést okoznak, így jobban illeszkednek a Pinnacle és az Uber Pinnacle tartalmak közötti fejlődéshez.

A Tier 17 pályák mostantól csak Káosz gömbökkel, Vaal gömbökkel és vésőkkel módosíthatók (korábban csak Káosz gömbökkel). Emellett mostantól véletlenszerű minőséggel esnek le, ahelyett, hogy mindig 20%-os minőséggel esnének le.

A Lelkek Uniója térképmódosító többé nem dobható a nem Valdo's Tier 17-es pályákon.

Az exkluzív 17. szintű pályamódosítók mostantól a tárgyak ritkasága és mennyisége közötti arányt a normál pályamódosítókkal összhangban növelik.

A 17. szintű térképmódosító, amely miatt egy terület további nagymértékben illékony hordók csoportjait tartalmazza, eltávolításra került. Helyette egy új módosítót adtunk hozzá, amely esélyt ad arra, hogy a ritka szörnyek halálukkor megrepedjenek.

A Double-Anointed Amulettek mostantól a Blight-Ravaged térképeken is eldobhatók.

A szörnyek az Ultimatum találkozókban ismét zsákmányt dobnak.

Az Abyssal Depthsben lévő hanták mostantól több tárgyat dobnak le.

Az Einhar's Memory of Harvest Beasts néhány szörnyetege bekerült a Bestiárium szörnyek alapállományába. Mostantól lehetőséged van találkozni a Fekete Mórrigannal is.

Janus erődítési menedékházának jutalma mostantól egy láda uralmi szkarabeuszokkal. Ez nem vonatkozik a Ruthlessre.

Mostantól van esélyed arra, hogy találj egy Gloom Shrine-t vagy Charged Shrine-t a területeken.

Az isteni szentélyek mostantól ritkábbak, és 20 másodpercig tartanak (korábban 45 másodpercig).

A Valdo rejtvénydobozainak drop rate-jét is módosítottuk. Korábban a támogatók által kiválasztott lehetséges kimenetek alapján igazítottuk a drop rate-t. Nagyon sok támogató nagyon szerette volna a Magebloodokat, ezért a doboz alig esett le. Így drasztikusan megnöveltük a doboz drop rate-jét, de csökkentettük a valószínűségét, hogy egyedi tárgyakat kapjunk belőle (mint például a Mageblood).

A következő térképek kerültek vissza az atlaszba: A következő térképek: Sikátorok, Ősi város, Arachnid sír, Fegyvertár, Strand, Kaldera, Tetem, Kastély, Városi tér, Kolonnád, Kolosszeum, Korallromok, Öblök, Kráter, Sötét erdő, Sivatag, Ásás, Geodézia, Kísértetkastély, Fertőzött völgy, Leyline, Világítótorony, Malformáció, Mocsarak, Mesa, Versenypálya, Bástya, Relikviakamrák, Scriptorium, Sírbolt, Pókbarlang és Csúcs.

A következő térképeket törölték az atlaszból: Savas barlangok, Arachnid Nest, Aréna, Arid Lake, Arsenal, Barrows, Canyon, Conservatory, Crimson Temple, Excavation, Forking River, Frozen Cabins, Grave Trough, Iceberg, Lava Chamber, Mineral Pools, Park, Phantasmagoria, Plaza, Primordial Pool, Reef, Shipyard, Shrine, Stagnation, Sunken City, Thicket, Tower, Volcano, Wasteland, Waste Pool, Waterways, és Wharf.

A térképek szintjei és helyszínei átrendeződtek (bár a térképek "kitűzési" helyei nem változtak). A legtöbb térkép most már kezdetben más szinten található.

Az Atlasz változásainak eredményeképpen megváltozott néhány olyan pálya főnöke, akiket le kell győznöd a Pantheonod fejlesztéséhez.

A korábban az atlaszból eltávolított térképeken feloldott kézműves receptek mostantól az atlaszban jelenleg található más térképeken is megtalálhatók.

Liga fejlesztések

Delírium

Az első 15 hullámot eltávolították a szimulákrumból. Általában az ezt a tartalmat elérő karakterek elég magas szinten voltak ahhoz, hogy az első hullámok unalmasak és nem voltak kifizetődőek.

Több lehetőséget adtunk arra is, hogy a főnökök legyőzésével a hullámok befejezése során különleges egyedi tárgyakat, például hangokat szerezz.

Rituálé

A rituálékban mostantól jutalomként találhatsz olyan hullákat, amelyekkel szellemeket emelhetsz fel. Ezeket a holttesteket az Affliction League-ben való debütálásukhoz képest újra kiegyensúlyoztuk, hogy megfelelőek legyenek az alapjátékhoz.

A legalacsonyabb szintű rituális bázisok nem találhatók a térképeken, a legmagasabb szintűek pedig csak a 83-as vagy magasabb területszintű térképeken találhatók.

Az Archdemon Crown Implicit módosító mostantól -2 a Socketed Support Gems szintjéhez, és +2 a Socketed Skill Gems szintjéhez, ahelyett, hogy "Socketed Skills apply Fire, Cold and Lightning Exposure on Hit" és -10% az összes Elemental Resistant-re.

A Brimstone Treads Implicit módosító mostantól "50%-kal megnövelt kábítás és blokkolás helyreállítása, és "20%-kal csökkentett kábítási küszöb", a "+4-5% esély a támadás sebzés blokkolására" és a "20%-os sebzést kapsz a blokkolt találatokból" helyett.

A Debilitációs kesztyűket átneveztük Meghiúsító kesztyűkre. Az implicit módosító mostantól "+5-6% esély a támadás okozta sebzés blokkolására" és "A blokkolt találatokból származó sebzés 10%-át veszed el". Ez a korábbi "A kifejtett támadások 40-50%-kal megnövelt sebzést okoznak" és a "A hadarás készségeknek +2 másodperc a lehűlési idejük" helyett.

A Dreamquest Slippers Implicit módosító mostantól 10%-kal csökkentett mozgási sebességet és 45-50%-kal megnövelt lehűlési idő visszanyerési sebességet jelent a mozgáskészségeknél (korábban 30-40%).

A Sinistral kesztyűket átnevezték Trapsetter kesztyűkre. Már nem biztosítanak 25%-kal csökkentett támadássérülést a fő kézzel, és 40-50%-kal megnövelt támadássérülést a mellékkézzel implicit módosítóként. Ehelyett mostantól 30%-kal csökkentett lehűlés-visszaállítási sebességet biztosítanak csapdák dobásához, és 20-25%-kal megnövelik a csapda-képességek képességhatásának időtartamát.

A Penitens maszk implicit módosító mostantól +4%-ot ad a maximális káoszellenálláshoz a maximális megerősítés +2-3 helyett.

Atlas passzív fa változások

A Back to Basics Atlas Keystone passzívot eltávolítottuk az Atlas passzív fáról.

A Végtelen rémálom kulcskő atlasz passzívja mostantól "A delírium a térképeidben megduplázza a tükör távolságával skálázódó nehézséget". Ez a változás nem vonatkozik a Könyörtelenre.

A Holtak beszéde kulcskő atlasz passzívummal a játékosok mostantól minden egyes kínzó szellemet megszállva 40 közeli normál vagy mágikus szörnyet érinthetnek meg (korábban 20).

Az Energiával teli figyelemre méltó atlasz passzív készség mostantól szulfit-mérgezést okoz minden egyes talált voltaxi szulfitér vagy láda után, amikor a térképeken interakcióba lépsz ezekkel. A Szulfitmámor minden egyes halmaza 35%-kal megnövelt sebzést, 15%-kal megnövelt mozgási sebességet és +1%-ot biztosít az összes maximális elemi ellenálláshoz. A szulfitmámor 60 másodpercig tart.

A Könyörtelen kínzás nevezetes atlasz passzív képessége már nem biztosít 30%-kal több tárgyat a megszállt szörnyek által elejtett tárgyak mennyiségére a pályáidon. Ehelyett, ha mostantól "A térképeden lévő Megkínzott szellemek nagyobb valószínűséggel ritkább fajták". A Könyörteleneket nem érinti ez a változás.

A Pillage and Plunder Notable Atlas Passive mostantól a ligaritkaságot használja a saját multiplikatív ritkasági statja helyett. Mostantól 25%-kal megnövelt ritkasággal rendelkezik a térképeteken található legyőzött szindikátustagok tárgyainak ritkasága a náluk lévő felszerelési tárgyak után (korábban 20%-kal több volt).

A szeánsz klaszter három kis atlasz passzívja mostantól "A térképeid 10% esélyt kapnak arra, hogy egy további kínzott szellem kísértse őket" a 20%-kal megnövelt mennyiségű tárgyak mennyisége helyett, amelyeket a megszállt vagy megérintett szörnyek dobnak le a térképeiden.

Az Artefacts of the Vaal előtti kis atlasz passzív mostantól a "A térképeden lévő incursions 5%-kal megnövelt csomagmérettel rendelkeznek" helyett a térképeden lévő incursions során elejtett tárgyak 5%-kal megnövelt mennyiségét biztosítja.

A három kis Beyond Demon Item Quantity Atlas Passive mostantól a Beyond Demons a térképeken 20%-kal nagyobb eséllyel lesznek Ghorr, Beidat vagy K'tash követői, ahelyett, hogy 5%-kal nagyobb mennyiséget biztosítanának a Beyond Demons által eldobott tárgyaknak a térképeken.

A Válaszolt Appeals Notable Atlas passzívja mostantól "A térképeken található rituális oltároknál megölt egyedi szörnyek 100%-kal több Tribute-ot adnak".

A Spores on the Wind Notable Atlas Passive-ot felváltotta az új Templar Ingenuity Notable. Ez biztosítja, hogy "A térképeden lévő Blight tornyok a Blight találkozás után megmenthetők", "A magasabb szintű tornyok jobb megmentett jutalmakat biztosítanak" és "A megmentett jutalmak javulnak a találkozás során épített minden egyes különböző toronytípus esetén". A kis atlasz passzív a kerék bejáratánál már nem biztosítja a "A térképeidben található térképek 1% esélyt kapnak a 'terület tartalmaz egy Blight találkozást' javító módosítóra", és mostantól a "A térképeidben található Blight találkozások 6%-kal több nem egyedi szörnyet szülnek" (korábban 4%).

A Distilled Fungus Notable Atlas Passive-ot felváltotta az új Fungal Horizons Notable, melynek hatására a Blight Chest a pályáidon 60%-kal nagyobb eséllyel tartalmaz Blighted Maps-et, és a Blight Encounter befejezése a pályáidon minden játékosnak Blightreach-et biztosít. A Blightreach esélyt ad arra, hogy a talált térképek helyett Blighted Maps-et dobjanak le. Az ebben a klaszterben található négy kis atlasz passzív mostantól "A térképeteken található Blight ládák 10%-kal nagyobb eséllyel tartalmaznak Blighted Maps-et" helyett "A térképeteken található Blight Boss-ok 25%-os eséllyel adnak további jutalmat".

A Járványtani nevezetes atlasz passzív mostantól a térképeken található Blight ládák 20% esélyt kapnak arra, hogy újra megnyithatók legyenek, ahelyett, hogy 80%-kal nagyobb eséllyel tartalmaznának Blightos térképeket.

A Blightspawn Notable Atlas passzív nem biztosítja többé a "Blight Chests in your Maps have 10% chance to contain an Oil Extractor" vagy a "Olajok talált a térképeken 25% esélye, hogy 1 tier magasabb". Ehelyett mostantól a "A térképeiden található Blight Bossok 10% esélyt adnak egy további jutalomláda hozzáadására, ha legyőzték őket" és "A térképeiden található 1 Lane of Blight Encounters-t csak Blight Bossok őrzik". A négy kis atlasz passzív ebben a csoportban mostantól "A Blight Bossok a térképeiden 5% esélyt adnak egy további jutalomláda hozzáadására, amikor legyőzik őket" helyett "A Blight ládák a térképeiden 5%-kal nagyobb eséllyel tartalmaznak Blightos térképeket vagy olajat".

Szörny megnövelt tárgy ritkaság és mennyiség

Megváltozott az extra tartalmakból eldobott tárgyak mennyisége és ritkasága. Általában tárgyak mennyiségi vagy ritkasági bónuszokat adtunk számos mechanikához, például az esszenciákhoz vagy a Delíriumhoz. Ezen felül visszadobásokat adtunk néhány ligához, ahol korábban nem volt jelen, mint például az Ultimatum. Általában az a filozófia, hogy ha szörnyeket ölsz, akkor zsákmányt kapsz, és ha nehezebbek, akkor több és jobb zsákmányt kell kapnod.

A fentiek mellett egy fontos változás, hogy megváltoztattuk a szörnyek mennyiségét és ritkasági bónuszát, hogy megakadályozzuk, hogy a dolgok elszaporodjanak a legfelülről. Voltak olyan esetek, amelyeket kevesebb, mint 100 játékos használt ki összesen egy ligában, és képesek voltak több tízezer, egyes esetekben több százezer egyedi tárgyat termelni, amelyek minden pályán eldobódtak (miközben nem is játszottak partiban), és mint ilyen, monopóliumuk volt az egyedi tárgyak piacán (ha csodálkoztál, miért csökkent sok t0 unikum értéke olyan drasztikusan a Necropolis Liga alatt, az ennek volt köszönhető), ez nem egy játékmechanika kihasználása volt, ez csak a jutalmak maximális kapacitása volt. Azzal, hogy ezt megváltoztattuk, erősen korlátozzuk az elszabadult eseteket, anélkül, hogy az átlagos vagy akár az átlagon felüli felhasználók élményét egyáltalán befolyásolnánk. Még mindig nagyon is az a szándék, hogy a tartalom jutalmait és nehézségét olyan mértékben lehet növelni, hogy az "túlzásnak" tűnjön, anélkül, hogy ezzel egyidejűleg feláldoznánk a ligák gazdaságának integritását.

A játékos megnövelt tételmennyiség

A karaktertárgyak mennyiségi bónuszai minden karaktertárgyra megszűntek, bár ez nem érinti a Standard bajnokságokban már meglévő tárgyakat.

A Magic find egy újabb tengely a felszerelésen, amelyet skálázhatsz, ha elérted a kívánt teljesítményt. Mivel a tárgymennyiség csak az egyedi tárgyakra volt elérhető, ez azt jelentette, hogy ha a legtöbbet akartad kihozni belőle, akkor egy nagyon speciális buildet kellett játszanod. Továbbra is azt szeretnénk, hogy az emberek képesek legyenek befektetni a Mágikus Találatba, de most már csak a Tárgy ritkaságon keresztül. Ezt számos ritka tárgyhelyen lehet megszerezni, és sokkal többféle építéssel.

A Bisco's Collar Unique Amulet átmenetileg le lett tiltva. A Jóslás kártyák, amelyek ezt az Egyedülállót adták, szintén le lettek tiltva, és a meglévő tárgyakat jelenleg nem lehet leadni.

Az aszkétikus egyedi amulett többé nem szerezhető meg.

A Sadima's Touch Unique Gloves már nem nyújt 5-10%-kal megnövelt mennyiségű tárgyat. Ehelyett mostantól 5-15%-kal növeli a talált tárgyak ritkaságát.

A Perandus Blazon Unique Belt már nem biztosít 6-8%-kal megnövelt mennyiségű tárgyat. Ehelyett mostantól 10-12%-kal növeli a talált tárgyak ritkaságát.

A Bisco's Leash Unique Belt már nem 5%-kal növeli a talált tárgyak mennyiségét. Ehelyett mostantól +10-15 az összes attribútumra.

A Divination Distillate Unique Flask már nem növeli 8-12%-kal a hatás során talált tárgyak mennyiségét. Ehelyett mostantól 30-50%-kal növeli a hatás alatt talált tárgyak ritkaságát. Emellett mostantól +10%-kal növeli az elemi ellenállást a hatás alatt (korábban +50%), a meglévő tárgyakat egy Divine Orb és egy kis sajnálat segítségével lehet frissíteni erre az új értékre.

A Thief's Torment Unique Ring már nem 10-16%-kal növeli a talált tárgyak mennyiségét. Ehelyett mostantól 20-30%-kal növeli a talált tárgyak ritkaságát.

A Sentari válasza Egyedi pajzs már nem 4-8%-kal növeli a talált tárgyak mennyiségét.

A Goldwyrm Unique Boots már nem 14-20%-kal növeli a talált tárgyak mennyiségét. Ehelyett mostantól 20-40%-kal növeli a talált tárgyak ritkaságát.

A Greed's Embrace Unique Body Armour már nem növeli 10-15%-kal a talált tárgyak mennyiségét. Ehelyett mostantól 100%-kal növeli a talált tárgyak ritkaságát (korábban 30-50%), és -20-10%-kal csökkenti a villámellenállást (korábban -20%).

A Pariah Unique Ring már nem rendelkezik 15%-kal megnövelt tárgymennyiséggel fehér foglalatonként. Ehelyett mostantól 60%-kal növeli a fehér foglalatonként talált tárgyak ritkaságát.

A Ventor's Gamble Unique Ring már nem növeli -10-10%-kal a talált tárgyak mennyiségét. Ehelyett mostantól -15-15%-kal növeli a készségek manafoglalási hatékonyságát.

A Windripper Unique Bow már nem 15%-kal növeli a megölt fa*gyott ellenségek által elejtett tárgyak mennyiségét. Ehelyett mostantól 30%-kal megnövelt ritkaságú a fa*gyott ellenségek által elejtett tárgyak száma.

A Spinefuse talizmán implicit módosítója mostantól +12-18% a Damage over Time Multiplier, ahelyett, hogy 6-10%-kal növelné a talált tárgyak mennyiségét. Ez a változás a Nagyfarkas Szemei talizmánt is érinti.

A befolyásolt és megrontott módosítók, amelyek megnövelt tárgymennyiséget biztosítanak, többé nem dobhatók.

A talált tárgyak ritkaságának növelése többé nem gördülhet ékszerekre, illetve nem jelenhet meg implicit módosítóként a szintetizált ékszereken.

A Discerning Taste Timeless Jewel Notable mostantól 12%-kal megnövelt Mana Reservation Efficiency of Skills-t biztosít a megtalált tárgyak 40%-kal megnövelt ritkasága helyett.

Játékos egyensúly

A Desecrate és Corpse Walk képességek által létrehozott hulláknak mostantól 15%-os esélyük van arra, hogy megegyezzenek a kísérteteiddel, ahelyett, hogy 15%-os esélyt adnának hozzá a fő hullafajtákhoz, amelyek közül választhatsz. Ezek a spektrális hullák mostantól a legtöbb célra használhatatlanok, és csak olyan minion-képességekkel használhatók, mint a Raise Spectre vagy a Bone Offering.

A spektrális hullák egy vizuális hatást alkalmaznak rájuk, amely segít megkülönböztetni őket más hulláktól.

A Spectral Corpses csak akkor tudnak szaporodni, ha rendelkezel a Raise Spectre Skill képességgel.

Az Itemized Corpses mostantól Spectral Corpses-t hoz létre.

A játékosok által szült holttestekre már nem hatnak a térképek módosítói.

A játékosok és csatlósok kitartási töltései már nem adnak 4%-ot az összes elemi ellenálláshoz kitartási töltésenként. Ehelyett mostantól 4% további elemi sebzéscsökkentést biztosítanak állóképességi töltésenként.

A Ward mostantól 2 másodperc után azonnal helyreáll (korábban 4 másodperc volt).

A kettős fegyverhasználat mostantól eredendően +20% esélyt ad a támadássérülés blokkolására és 10%-kal nagyobb támadási sebességet (korábban +15%).

Az alapvető közelharci ütés animációt használó képességek mostantól egyenletesebb lendítési sebességgel rendelkeznek, ahelyett, hogy az első lendítés lassabb lenne, mint a második.

A játékos csatlósai többé nem vehetők célba ellenségek által, amíg a játékosnak kegyelmi idő buffja van.

Többé nem lehet elkábítani egy Vaal-ügyesség végrehajtása közben, mielőtt a kontaktpontot elérnéd.

A Vaal Smite varázslatanimációjának végrehajtása közben nem kábulhatsz el, és a Vaal Breach végrehajtása közben sem.

Képesség Gem változások

Az Isteni áldás támogatás eltávolításra került, és ennek a tárgynak a meglévő változatai a 3.25.0 megjelenése utáni bejelentkezéskor törlődnek. A meglévő Tiltott Shako tárgyaknál ez a támogatás a Szakadással lesz helyettesítve, míg a meglévő Éhes hurok tárgyaknál az Örök Áldás lesz helyettesítve. A Légió menetét nem érintik ezek a változások, és mostantól ez a Támogatás az egyetlen forrása.

A következő készségek már nem rendelkeznek a Fizikai címkével: A pengevihar, a vágás pengevihara, a hasítás, a harag hasítása, a ciklon, a tumultus ciklonja, a permetező acél, a perforáció, a kettősség perforációja, a repeszballista, a hasított nyíl, a söprés, a Vaal pengevihar, a Vaal hasítás és a Vaal ciklon.

A Multistrike-támogatás és az Ébredt Multistrike-támogatás mostantól azt írja le, hogy nem támogathatják az utazási készségeket, ahelyett, hogy minden utazási készségnél az lenne a szöveg, hogy nem támogatható a Multistrike. Mostantól azt is leírják, hogy nem támogatják a Kiskereskedelmi készségeket.

Egyes támadó képességek, amelyeket távolsági vagy közelharci harcra lehet használni, fegyverkövetelményeiket felosztották az alap drágakő és az átalakított drágakő között.

A Frenzy Skill Gem mostantól íjat vagy pálcát igényel, míg a Frenzy of Onslaught közelharci fegyvert vagy fegyvertelen fegyvert igényel.

Az Elemi találat készség drágakőhöz mostantól közelharci fegyver szükséges, míg a spektrum elemi találatához továbbra is íj vagy pálca szükséges.

A Puncture Skill Gem mostantól íjat igényel, míg az új Puncture of Shanking Transfigured Gemhez tőr, karom vagy kard szükséges.

A Prismatic Blink vagy Mirror Arrow klónok által kilőtt Elemental Arrows mostantól helyesen használja a képesség sebzés konverziót (100% tűz, hideg vagy villám). Ez azt jelenti, hogy más, nem képzettségi konverzióval rendelkező forrásokkal, mint például az Unholy Might, az Elemental Arrows teljesen 100% Elemental Damage-t okoz, nem pedig 50% Elemental + 50% Chaos Damage-t (feltételezve, hogy fizikai íjat használsz, és nincs más, lapos hozzáadott sebzés forrása).

A Prismatic Blink vagy Mirror Arrow klónok által kilőtt Elemental Arrows mostantól csak a kiválasztott elem sebzését okozza (hasonlóan az Elemental Hithez).

Abszolúció: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 180% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 200%-ra nő (korábban 200% volt minden drágakő-szinten).

Az inspiráló abszolúció: Mostantól 180%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 200%-ra nő (korábban 200% volt minden drágakő-szinten).

Ősök kiáltása: Nem ad többé olyan buffot, amely bónusz páncélzatot és közelharci hatótávolságot ad. Ehelyett a használó és a közelben lévő szövetségesek egy olyan buffot kapnak, amely elemi ellenállást biztosít. A buff +5%-ot ad az összes elemi ellenálláshoz 5 erőnként és +1%-ot az összes maximális elemi ellenálláshoz 10 erőnként, és maximum 30 erőt számíthat. Most már 2,5 másodperc az alap időtartama 1. drágakő-szinten (korábban 4), ami 20. drágakő-szinten 3,4 másodpercre skálázódik (korábban 4,9).

Armageddon Márka: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 180% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szintre 200%-ra nő (korábban 200% volt minden drágakő-szinten).

Armageddon márkájú visszahívás: Most már 270%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 300%-ra nő (korábban 300% volt minden drágakő-szinten).

Armageddon Brand of Volatility: Mostantól 330%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 370%-ra skálázódik (korábban 370% volt minden drágakő-szinten).

Tüzérségi ballista: Mana költsége mostantól 9 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), ami a 20. drágakő-szinten 13-ra nő (korábban 11).

Cross Strafe tüzérségi ballista: Mana költsége mostantól 9 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), ami a 20. drágakő-szinten 13-ra nő (korábban 11).

Fókuszált tűz tüzérségi ballista: A manaköltsége mostantól 9 az 1. drágakő szintjén (korábban 7), ami a 20. drágakő szintjén 13-ra nő (korábban 11).

Bane: Mostantól 59,3 alap káoszsebzést okoz másodpercenként az 1. drágakő-szinten (korábban 45,7), ami a 20. drágakő-szinten 1075,5-ig skálázódik (korábban 895,6).

A kárhozat átka: Mostantól 59,3 alap káoszsebzést okoz másodpercenként az 1. drágakő-szinten (korábban 45,7), ami a 20. drágakő-szinten 1075,5-ig skálázódik (korábban 895,6).

Tűzgát: A manaköltség mostantól 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 11).

Barrage of Volley Fire: A manaköltség mostantól 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 11).

Battlemage's Cry: Nem ad többé olyan buffot, amely növeli a kritikus találat esélyét, és lehetővé teszi, hogy a támadások részesüljenek a varázslatok sebzésének növeléséből. Ehelyett a használó és a közelben lévő szövetségesek olyan buffot kapnak, amely növeli a kritikus találat esélyét. A buff 5 erőnként +0,5%-ot ad a kritikus csapás esélyéhez, és maximum 25 erőt számíthat. Most már 2,5 másodperc az alap időtartama 1. drágakőszinten (korábban 5), ami 20. drágakőszinten 3,4 másodpercre skálázódik (korábban 5,9).

Berserk: Már nem okoz több sebzést a támadásokkal, nagyobb támadási sebességet, nagyobb mozgási sebességet vagy kevesebb felvett sebzést. Mostantól 40%-kal megnövelt dühhatást biztosít az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 59%-ra skálázódik. Továbbá már nem növeli a karaktered méretét.

Pengevihar: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 61%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő szinten (korábban 32%), ami a 20. drágakő szinten 111%-ra skálázódik (korábban 49%). Manaköltsége mostantól 5 az 1. drágakőszinten, és 6-ra skálázódik a 20. drágakőszinten (korábban 4 volt minden drágakőszinten).

Pengefelhajtás a metszésből: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 58%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 32%), ami a 20. drágakőszinten 99%-ra skálázódik (korábban 49%). Manaköltsége mostantól 5 az 1. drágakő-szinten, és 6-ig skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 4 volt minden drágakő-szinten).

Bladestorm: Mostantól a manaköltség 10 az 1. drágakőszinten, és 14-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 8 volt minden drágakőszinten). Mostantól 159%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 105%), ami a 20. drágakő-szinten 291%-ra skálázódik (korábban 150%).

A bizonytalanság szélvihara: Mostantól a manaköltség 10 az 1. drágakőszinten, és 14-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 8 volt minden drágakőszinten). Mostantól 189%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 125%), ami a 20. drágakőszinten 347%-ra skálázódik (korábban 180%).

Blast Rain: A manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten (korábban 8), és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (változatlan).

Blight: Mostantól 5,9 káosz alapsebzést okoz másodpercenként az 1. drágakő-szinten (korábban 3,9), ami a 20. drágakő-szinten 351,9-ig skálázódik (korábban 284).

Az elsorvadás foltja: Mostantól másodpercenként 5,9 alap káoszsebzést okoz az 1. drágakő-szinten (korábban 3,9), ami a 20. drágakő-szinten 351,9-ig skálázódik (korábban 284).

A fertőzés fertőzése: Mostantól másodpercenként 9,7 alap káoszsebzést okoz 1. drágakő-szinten (korábban 8,5), ami 20. drágakő-szinten 704,3-ig skálázódik (korábban 612,2).

Bone Nova, amelyet az Uul-Netol's Embrace egyedi fejsze biztosít: Mostantól 150%-os alap és hozzáadott sebzés hatékonysága van (korábban 100%).

Boneshatter: A manaköltség mostantól 9 az 1. drágakő-szinten, és 12-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 5 volt minden drágakő-szinten). Már nincs +0,2 méter a közelharci csapás hatótávolságához. Mostantól 231%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 200%), ami a 20. drágakőszinten 338%-ra skálázódik (korábban 250%).

Boneshatter of Carnage: Mostantól a manaköltsége 9 az 1. drágakő-szinten, és 12-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 5 volt minden drágakő-szinten). Mostantól 336%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 125%), ami a 20. drágakőszinten 620%-ra skálázódik (korábban 275%).

A komplex trauma csontritkítója: Mostantól a manaköltsége 9 az 1. drágakő-szinten, és 12-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 5 volt minden drágakő-szinten). Mostantól minden drágakőszint 8%-kal több sebzést okoz traumánként, 200%-ig (korábban nem volt felső határ). Mostantól 231%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 200%), ami a 20. drágakő-szinten 338%-ra skálázódik (korábban 250%).

Égő nyíl: A gyújtott ellenség elleni támadásokhoz már nem adódik hozzáadott tűzkár minden drágakő-szinten. Mostantól 280%-os alap és hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakőszinten (korábban 200%), ami a 20. drágakőszinten 420%-ra nő (korábban 300%). Manaköltsége mostantól 8 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), ami a 20. drágakő-szinten 14-re skálázódik (korábban 12).

Az erő égő nyílvessző: Mostantól a manaköltség 8 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 14-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 12).

Call to Arms: Átnevezték Autoexertionra. Mostantól 15% manát tartalékol támogatott harci kiáltásonként, hogy ezeket a harci kiáltásokat ismételten kiváltsa. Az Autoexertion támogatás mostantól több Warcry-t is támogathat, és többé nem okozza a Warcry-k közös Cooldown-ját. Mostantól 0-19%-kal megnövelt Cooldown Recovery Rate (korábban 30-11%-kal csökkentett Cooldown Recovery Rate) értéket biztosít a támogatott készségeknek, és mostantól "A támogatott Warcries nem ad buffokat vagy töltéseket neked vagy a szövetségeseknek". Emellett mostantól nem támogatja a megtorló képességeket. A Quality mostantól 0-10%-kal megnövelt Cooldown Recovery Rate (korábban 0-5%) támogatott képességeket biztosít.

A méreg maró nyila: Káoszsebesség már nem minden drágakő-szinten van hozzáadva. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 72% az 1. drágakőszinten (korábban 55%), ami a 20. drágakőszinten 91%-ra nő (korábban 70%).

Lánchorog: Mostantól a manaköltség 5 az 1. drágakő-szinten (korábban 8), ami a 20. drágakő-szinten 8-ra nő (változatlanul). Többé nem biztosítja a "Nyerj 1 dühöt, ha ez a készség ellenséget talál el" opciót. Ehelyett mostantól "Gain 2 Rage on Attack Hit". Mostantól 171%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 115%), ami a 20. drágakő-szinten 393%-ra skálázódik (korábban 169%).

Töltött Dash: A manaköltség mostantól 5 az 1. drágakőszinten, és 6-ra nő a 20. drágakőszinten (korábban 4 volt minden drágakőszinten). Mostantól 143%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 95%), ami a 20. drágakőszinten 264%-ra skálázódik (korábban 121%).

Váljatok szét: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 179% az 1. drágakő-szinten (korábban 125%), ami a 20. drágakő-szinten 511%-ra nő (korábban 237%). Manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

Cleave of Rage: Mostantól 179%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 180%), ami a 20. drágakő-szinten 511%-ra skálázódik (korábban 300%). A manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten). Többé nem biztosítja a "Nyerj 1 dühöt, ha ez a képesség eltalál bármilyen ellenséget" opciót. Ehelyett mostantól "Gain 2 Rage on Attack Hit".

Cobra Lash: Nem rendelkezik többé hozzáadott káoszkárral minden drágakő-szinten. Mostantól 125%-os alap és hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakőszinten (korábban 75%), ami a 20. drágakőszinten 205%-ra növekszik (korábban 125%). Manaköltsége mostantól 5 az 1. drágakő-szinten (változatlan), és 8-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 7).

Cold Snap: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 220% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 320%-ra nő (korábban 320% volt minden drágakő-szinten).

Az erő hidegcsapása: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 220% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 320%-ra skálázódik (korábban 320% volt minden drágakő-szinten).

Felszentelt út: Ezentúl a manaköltség 9 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 8 volt minden drágakő-szinten). Most már 227%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 150%), ami a 20. drágakőszinten 417%-ra skálázódik (korábban 230%).

A kitartás megszentelt útja: Mostantól a manaköltség 9 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 8 volt minden drágakő-szinten). Mostantól 166%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 110%), ami a 20. drágakőszinten 305%-ra skálázódik (korábban 180%).

Crackling Lance: A hozzáadott sebzés hatékonysága 120% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 165%-ra nő (korábban 165% volt minden drágakő-szinten).

Crackling Lance of Branching: Mostantól 190%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami 260%-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 260% volt minden drágakő-szinten).

A felbomlás recsegő lándzsája: Mostantól 220%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 300%-ra nő (korábban 300% volt minden drágakő-szinten).

Kúszó fa*gy: Ezentúl 90%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, amely a 20. drágakő-szinten 130%-ra nő (korábban 120% volt minden drágakő-szinten).

Ciklon: Már nem rendelkezik hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 61%-os alap és hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakő szinten (korábban 44%), ami a 20. drágakő szinten 111%-ra nő (korábban 59%). Manaköltsége mostantól 2 az 1. drágakő-szinten, és 3-ig skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 2 volt minden drágakő-szinten).

A tumultus ciklonja: Már nem rendelkezik hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő-szinten. Mostantól 61%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő szinten (korábban 44%), ami a 20. drágakő szinten 111%-ra nő (korábban 59%). Manaköltsége mostantól 5 az 1. drágakőszinten, és 6-ra skálázódik a 20. drágakőszinten (korábban 6 volt minden drágakőszinten).

Defiance Banner: Már nem foglaltsági képesség, és nem rendelkezik a korábbi statisztikák egyikével sem. Ennek a képességnek a használatához közelharcból kell Valour-t nyerned, ami az összes Valour-t felemészti, hogy egy aura bannert helyezz el. Az aura annál nagyobb és erősebb lesz, minél több Valour fogyott el. A banner egy ideig tart, de idő előtt véget ér, ha elhagyod az aurát, vagy újra használod a képességet, amíg az aktív. Amíg nincs elhelyezett bannered, addig is nyerhetsz Valour-t. Most 10 másodperc az alap időtartama, és 2,4 méter az alap hatósugara. 5%-kal nagyobb hatásterületet és 5%-kal nagyobb aurahatást biztosít elfogyasztott Valour-onként az 1. drágakőszinten, mindkettő 10%-ra skálázódik a 20. drágakőszinten. A Banner 8%-kal megnövelt mozgási sebességet biztosít, +8% esélyt ad a téged és a szövetségeseket ért varázslatok okozta sebzés elfojtására. Továbbá -5 sebzést ad a visszafojtott találatokból származó sebzésre neked és a szövetségeseknek az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten -12-ig skálázódik.

Meggyalázni: (változatlanul), és 20-as szintnél 80-ra nő (korábban 100-as szint).

Meghatározás: Mostantól "Te és a közeli szövetségesek 90 plusz páncélzatot kaptok" 1. drágakőszinten (korábban 179), ami 20. drágakőszinten 1026-ra nő (korábban 2051).

Domináló csapás: A manaköltség mostantól 7 az 1. drágakőszinten, és 10-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 8 volt minden drágakőszinten). Mostantól 249%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 165%), ami a 20. drágakőszinten 458%-ra skálázódik (korábban 238%).

Az inspiráló domináns csapás: A manaköltség mostantól 7 az 1. drágakőszinten, és 10-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 8 volt minden drágakőszinten). Mostantól 249%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 165%), ami a 20. drágakő-szinten 458%-ra skálázódik (korábban 238%).

Doryani érintése, amelyet a Doryani ököl egyedi kesztyűje biztosít: A 20. szinten a manaköltség mostantól 14 (korábban 8). Emellett mostantól 1000%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága (korábban 600%).

Dupla csapás: Vérző ellenségek ellen már nem adódik fizikai sebzés minden drágakő szinten. Mostantól 143%-os alap és hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakő szinten (korábban 91%), ami a 20. drágakő szinten 409%-ra skálázódik (korábban 140%). Manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 13-ra nő (korábban 5 volt minden drágakő-szinten).

Kettős szúrás a felnyársalásból: A manaköltség mostantól 7 az 1. drágakőszinten, és 13-ra nő a 20. drágakőszinten (korábban 5 volt minden drágakőszinten). Mostantól 104%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 91%), ami 409%-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 140%).

Dupla lendületes csapás: A manaköltség mostantól 7 az 1. drágakőszinten, és 13-ra nő a 20. drágakőszinten (korábban 5 volt minden drágakőszinten). Most már 69%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 60%), és 196%-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 95%).

Dread Banner: Már nem rendelkezik a Fizikai jelzővel, nem tartozik a Fenntartás képességek közé, és nem rendelkezik a korábbi statisztikák egyikével sem. Ennek a képességnek a használatához közelharcból kell Valour-t nyerned, ami minden Valour-t felemészt, hogy egy aura bannert helyezz el. Az aura annál nagyobb és erősebb lesz, minél több Valour fogyott el. A banner egy ideig tart, de idő előtt véget ér, ha elhagyod az aurát, vagy újra használod a képességet, amíg az aktív. Amíg nincs elhelyezett bannered, addig is nyerhetsz Valour-t. Most 10,00 másodperc az alap időtartama, és 2,4 méter az alap hatósugara. 5%-kal nagyobb hatásterületet és 5%-kal nagyobb aurahatást biztosít elfogyasztott Valour-onként az 1. drágakő-szinten, mindkettő 10%-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten. A zászló +4% esélyt ad arra, hogy blokkolja a támadás okozta sebzést neked és a szövetségeseknek. A Banner emellett 1. drágakőszinten 9 életet ad vissza neked és a szövetségeseknek blokkoláskor, ami 20. drágakőszinten 34-ig skálázódik. Manaköltsége 1. drágakőszinten 15, 20. drágakőszinten pedig 19.

Dual Strike: A manaköltség mostantól 8 az 1. drágakő-szinten, és 14-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 5 volt minden drágakő-szinten). Mostantól 155%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 125%), ami a 20. drágakőszinten 442%-ra skálázódik (korábban 244%).

A kétkezesség kettős csapása: Ezentúl a manaköltség 8 az 1. drágakő-szinten, és 14-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 5 volt minden drágakő-szinten). Mostantól 126%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 125%), ami a 20. drágakőszinten 360%-ra skálázódik (korábban 244%).

Földrengés: Mostantól a manaköltség 10 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 10 volt minden drágakő-szinten). Mostantól 143%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 85%), ami a 20. drágakő-szinten 229%-ra skálázódik (korábban 150%).

Az erősítés földrengése: Mostantól a manaköltség 10 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 10 volt minden drágakő-szinten). Mostantól 143%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 85%), ami a 20. drágakő-szinten 229%-ra skálázódik (korábban 150%). Az Aftershock mostantól 5%-kal több sebzést okoz a Betegségekkel 0,1 másodperces időtartamonként (korábban 6%).

Földsújtás: A manaköltség mostantól 8 az 1. drágakőszinten, és 13-ra nő a 20. drágakőszinten (korábban 8 volt minden drágakőszinten). Mostantól 171%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 125%), ami a 20. drágakőszinten 393%-ra skálázódik (korábban 200%).

A törékenység földdarabjai: A manaköltség mostantól 8 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 8 volt minden drágakő-szinten). Mostantól 136%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 100%), ami a 20. drágakő-szinten 314%-ra skálázódik (korábban 150%).

Prominens földdarabok: A manaköltség mostantól 8 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 8 volt minden drágakő-szinten). Mostantól 150%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 110%), ami a 20. drágakőszinten 346%-ra skálázódik (korábban 170%).

Elemi találat: A manaköltség mostantól 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 11). Mostantól 26-49 hozzáadott tűzsebzés, 21-40 hozzáadott hidegsebzés és 4-80 hozzáadott villámsebzés 1. drágakőszinten (korábban 22-40, 18-33, illetve 3-67). Ezek a 20. drágakő-szinten 748-1389 hozzáadott tűzkárra, 609-1133 hozzáadott hidegkárra és 118-2287 hozzáadott villámkárra nőnek (korábban 480-891, 391-726, illetve 75-1467).

A spektrum elemi találata: Mostantól a manaköltség 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 11). Mostantól 6-12 hozzáadott hideg sebzéssel rendelkezik 1. drágakőszinten (korábban 6-11). Most 182-337 hozzáadott tűzsebzés, 148-275 hozzáadott hidegsebzés és 29-555 hozzáadott villámsebzés a 20. drágakőszinten (korábban 166-390, 136-252, illetve 26-590).

Tartós kiáltás: Nem biztosít többé rövid ideig tartó életregenerációt, vagy olyan buffot, amely a kitartási töltésed alapján ellenállást és fizikai sebzéscsökkentést biztosít. Ehelyett a felhasználó és a közelben lévő szövetségesek életregenerációt biztosító buffot kapnak. A buff másodpercenként 5 erőnként 2% életregenerációt biztosít, és maximum 25 erőt számolhat. Az alap időtartam mostantól 2,5 másodperc az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 3,4 másodpercre skálázódik (korábban 2 másodperc volt minden drágakő-szinten). Ezenkívül a közelben lévő szövetséges játékosok mostantól a felhasználóhoz hasonlóan állóképességi töltést kapnak.

Zászlósnyíl: Mostantól a manaköltség 7 az 1. drágakő-szinten (korábban 8), és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (változatlanul). A behálózott ellenségek már nem számítanak mindig mozgónak.

Esszencia-elvonás: Mostantól 12-18 káoszsebzést okoz az 1. drágakő-szinten (korábban 9-13), ami a 20. drágakő-szinten 776-1164-re nő (korábban 644-966). Mostantól másodpercenként 42,2 alap káoszsebzést okoz 1. drágakőszinten (korábban 31,2), 20. drágakőszinten 1818,1 értékkel (korábban 1509,4). Mostantól 160%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága minden drágakőszinten (korábban 140%).

A kétségbeesés esszencia-elvonása: Mostantól 12-18 káoszsebzést okoz az 1. drágakő-szinten (korábban 9-13), ami a 20. drágakő-szinten 776-1164-re nő (korábban 644-966). Most már 91,6 alap káoszsebzést okoz másodpercenként az 1. drágakő-szinten (korábban 67,7), a 20. drágakő-szinten 3959,4 értéket ér el (korábban 3287,2). Mostantól 160%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága minden drágakőszinten (korábban 140%).

Éteri kések: Ezentúl 190%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 220%-ra nő (korábban 220% volt minden drágakő-szinten).

Éteri kések a lappangó pengékből: Mostantól 190%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami 220%-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 220% volt minden drágakő-szinten).

A mészárlás éteri kései: Mostantól 190%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami 220%-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 220% volt minden drágakő-szinten).

Robbanó nyíl: Mana költsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten (korábban 8), és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (változatlanul).

Robbanékony főzet: A manaköltség mostantól 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 9-re nő a 20. drágakő-szinten (változatlanul). Most már 116-173 hozzáadott tűzkárral rendelkezik az 1. drágakő-szinten (korábban 96-145), ami 1203-1805-ig skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 1003-1505). Mostantól 45-68 hozzáadott hidegsebzést okoz, ha a tölteteket zafírlombikból fogyasztották el az 1. drágakő-szinten (korábban 37-57), ami a 20. drágakő-szinten 466-707-re skálázódik (korábban 389-589). Emellett mostantól 10-104 hozzáadott villámsebzést okoz, ha a tölteteket topáz flakonból fogyasztották el az 1. drágakőszinten (korábban 8-87), a 20. drágakőszinten 105-1083 közötti értékekkel (korábban 88-903).

A pusztítás robbanékony keveréke: Mostantól a manaköltség 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 9-re nő a 20. drágakő-szinten (változatlanul). 36-54 hozzáadott hidegsebzést okoz, ha a tölteteket zafírlombikból fogyasztották el az 1. drágakő-szinten (korábban 30-45), és 372-564-re skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 310-469). Emellett mostantól 8-83 hozzáadott villámsebzést okoz, ha topáz lombikból származó tölteteket fogyasztottak el az 1. drágakőszinten (korábban 7-69), a 20. drágakőszinten 84-864 értékkel (korábban 70-719).

Kivéreztetni: Ezentúl 150%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten, ami a 20. drágakőszinten 270%-ra nő (korábban 270% volt minden drágakőszinten).

Tűzgolyó: Ezentúl 260%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 370%-ra nő (korábban 370% volt minden drágakő-szinten).

Tűzvihar: Mostantól 60%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 80%-ra nő (korábban 80% volt minden drágakő-szinten).

Meteorok tűzvihara: Mostantól 280%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 370%-ra skálázódik (korábban 370% volt minden drágakő-szinten).

Tűzvihar: Mostantól 95%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, amely 120%-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 120% volt minden drágakő-szinten).

Flame Dash: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 80% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 140%-ra nő (korábban 140% volt minden drágakő-szinten).

Flame Dash of Return: Mostantól 150%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 270%-ra skálázódik (korábban 270% volt minden drágakő-szinten).

Lángszóró csapda: Mostantól 15%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 30%-ra skálázódik (korábban 30% volt minden drágakő-szinten).

Hús és kő: Nem okozza többé, hogy a közelben lévő ellenségek megvakulnak, amíg hom*okállásban vagy, vagy kevesebb sebzést kapsz a nem a közelben lévő ellenségek támadásaiból, amíg hom*okállásban vagy. Továbbá nem okoz többé a közelben lévő ellenségek megcsonkítását, amíg Véres Pózban vagy, és nem okoz többé megnövekedett fizikai sebzést az ezzel a képességgel megcsonkított ellenségeknek. Mostantól "A közeli ellenségek akár 10%-kal több fizikai sebzést kapnak a találatoktól, amíg Blood Stance-ben vannak" az 1. drágakő szinten, ami 20%-ra skálázódik a 20. drágakő szinten, és "Akár 10%-kal kevesebb sebzést kapnak a közeli ellenségektől, amíg Sand Stance-ben vannak" az 1. drágakő szinten, ami 19%-ra skálázódik a 20. drágakő szinten. Ezek a hatások a hozzád legközelebbi ellenségekre a legerősebbek, és az aura szélénél már nem hatnak.

Flicker Strike: Ezentúl a manaköltség 5 az 1. drágakőszinten, és 8-ra nő a 20. drágakőszinten (korábban 10 volt minden drágakőszinten). Mostantól 177%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 142%), ami a 20. drágakőszinten 408%-ra skálázódik (korábban 210%).

Flicker Strike of Power: Mostantól a manaköltsége 5 az 1. drágakőszinten, és 8-ra nő a 20. drágakőszinten (korábban 10 volt minden drágakőszinten). Mostantól 177%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 142%), ami a 20. drágakőszinten 408%-ra skálázódik (korábban 210%).

Freezing Pulse: Mostantól 250%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 330%-ra nő (korábban 330% volt minden drágakő-szinten).

Őrület: Ezentúl a manaköltség 7 az 1. drágakőszinten, és 10-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 10 volt minden drágakőszinten).

A támadás őrjöngése: Mostantól a manaköltség 7 az 1. drágakőszinten, és 10-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 10 volt minden drágakőszinten). Mostantól 162%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 115%), ami a 20. drágakőszinten 353%-ra skálázódik (korábban 135%).

fa*gypengék: Nem rendelkezik többé hozzáadott hidegkárral minden drágakő-szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 143% az 1. drágakőszinten (korábban 110%), ami 409%-ra nő a 20. drágakőszinten (korábban 225%). Manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakő-szinten, és 10-ig skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

A Katabasis fa*gypengéi: Az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 143% az 1. drágakő-szinten (korábban 110%), ami a 20. drágakő-szinten 409%-ra skálázódik (korábban 225%). A manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakő-szinten, és 10-re skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

fa*gybomba: Ezentúl 170%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 310%-ra skálázódik (korábban 310% volt minden drágakő-szinten).

Frost Bomb of Forthcoming: Ezentúl 170%-os hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakő-szinten, amely a 20. drágakő-szinten 310%-ra skálázódik (korábban 310% volt minden drágakő-szinten).

Az instabilitás fa*gybombája: Ezentúl 140%-os hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakő-szinten, amely 260%-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 260% volt minden drágakő-szinten).

Frostblink: Ezentúl 180%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 250%-ra nő (korábban 250% volt minden drágakő-szinten).

Frostblink of Wintry Blast: Mostantól 150%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 200%-ra nő (korábban 200% volt minden drágakő-szinten).

Frostbolt: Ezentúl 250%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 360%-ra nő (korábban 360% volt minden drágakő-szinten). A Minőség mostantól "Az átszúrt lövedékek 0-20%-kal több sebzést okoznak" (korábban 0-20%-kal megnövelt hidegsebzés).

fa*gyott légió: A Frozen Sweep mostantól 194%-os alap- és hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakő-szinten (korábban 170%), ami a 20. drágakő-szinten 332%-ra skálázódik (korábban 281%).

fa*gyott légiója a gyülekezésnek: A Frozen Sweep mostantól 108%-os alap- és hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakő-szinten (korábban 80%), ami a 20. drágakő-szinten 184%-ra skálázódik (korábban 135%).

Galvanikus nyíl: Nem rendelkezik többé hozzáadott fénykárral minden drágakő-szinten. Mostantól 92%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 80%), ami a 20. drágakőszinten 113%-ra nő (korábban 99%).

Galvanikus energianyíl: Nem rendelkezik többé hozzáadott fénykárral minden drágakő-szinten. Mostantól 201%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 175%), ami a 20. drágakőszinten 241%-ra nő (korábban 210%).

Galvanikus nyílvessző a hullámzásból: Nem rendelkezik többé hozzáadott villámsebességgel minden drágakő-szinten. Mostantól 92%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 80%), ami a 20. drágakőszinten 113%-ra nő (korábban 99%).

Galvanikus mező: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 60% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szintre 100%-ra nő (korábban 100% volt minden drágakő-szinten).

Galvanikus intenzitású mező: Ezentúl 190%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 320%-ra nő (korábban 320% volt minden drágakő-szinten).

General's Cry: A támogatott képességek mostantól 60%-kal kevesebb sebzést okoznak az 1. drágakő szintjén (korábban 45%), ami a 20. drágakő szintjén 51%-ra skálázódik (korábban 36%).

Glacial Cascade of the Fissure: Mostantól 110%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 130%-ra skálázódik (korábban 130% volt minden drágakő-szinten).

Jégkalapács: Hideg ellenfelek ellen már nem adnak hozzá hidegsebzést minden drágakő-szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 218% az 1. drágakőszinten (korábban 165%), ami a 20. drágakőszinten 622%-ra nő (korábban 269%). Manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 10-ig skálázódik (korábban 5 volt minden drágakő-szinten). Már nem +0,2 méter a közelharci csapás hatótávolságához. Ez egy buff.

Glacial Hammer of Shattering: Hideg ellenfelek ellen már nem adnak hozzá hidegsebzést minden drágakő-szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 218% az 1. drágakőszinten (korábban 165%), ami a 20. drágakőszinten 622%-ra nő (korábban 269%). Manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 10-ig skálázódik (korábban 5 volt minden drágakő-szinten). Már nem +0,2 méter a közelharci csapás hatótávolságához.

Grace: Mostantól "Te és a közeli szövetségesek 136 további kitérési értéket kaptok" 1. drágakőszinten (korábban 227), ami 20. drágakőszinten 1545-re nő (korábban 2575).

Ground Slam: A manaköltség mostantól 6 az 1. drágakőszinten, és 11-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 6 volt minden drágakőszinten). Mostantól 132%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 115%), ami a 20. drágakőszinten 356%-ra skálázódik (korábban 188%).

A földrengés földcsapása: Mostantól a manaköltség 8 az 1. drágakő-szinten, és 14-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 8 volt minden drágakő-szinten). Mostantól 241%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 210%), ami a 20. drágakő-szinten 688%-ra skálázódik (korábban 340%).

Gyűlölet: Már nem okoz neked és a közeli szövetségeseknek több hideg sebzést. Te és a közeli szövetségesek mostantól a fizikai sebzés 30%-át kapjátok extra hidegsebzésként az 1. drágakő-szinten (korábban 16%), ami a 20. drágakő-szinten 39%-ra skálázódik (korábban 25%).

Nehéz csapás: A manaköltség mostantól 7 az 1. drágakőszinten, és 12-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 5 volt minden drágakőszinten). Már nem +0,2 méter a közelharci csapás hatótávolságához, vagy az ellenséget nem löki vissza találatnál. Mostantól 224%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 195%), ami a 20. drágakőszinten 552%-ra skálázódik (korábban 313%).

Herald of Ash: A buff már nem ad több varázslat-tűz sebzést. A buff mostantól a fizikai sebzésed 15%-át adja extra tűzsebzésként az 1. drágakőszinten, ami 20%-ra nő a 20. drágakőszinten (korábban 15% volt minden drágakőszinten).

Hexblast: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 300% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 340%-ra nő (korábban 340% volt minden drágakő-szinten).

Hidroszféra: Mostantól 65%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, amely a 20. drágakő-szinten 110%-ra nő (korábban 110% volt minden drágakő-szinten).

Ice Crash: Mostantól a manaköltség 10 az 1. drágakőszinten, és 14-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 8 volt minden drágakőszinten). Most már 332%-os alap- és hozzáadott sebzés hatékonysága van az 1. drágakőszinten (korábban 230%), ami a 20. drágakőszinten 611%-ra skálázódik (korábban 350%).

Ice Crash of Cadence: Mostantól a manaköltség 8 az 1. drágakőszinten, és 11-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 6 volt minden drágakőszinten). Mostantól 249%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 170%), ami a 20. drágakő-szinten 458%-ra skálázódik (korábban 250%).

Ice Nova: Mostantól 200%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 230%-ra nő (korábban 230% volt minden drágakő-szinten).

Ice Shot: Nem rendelkezik többé hozzáadott hidegkárral minden drágakő-szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 149% az 1. drágakőszinten (korábban 130%), és 200%-ra nő a 20. drágakőszinten (korábban 174%).

Az áthatolás jéglövése: Mana költsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten (változatlan), és 13-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 12).

Jégcsapda: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 230% az 1. drágakőszinten, ami a 20. drágakőszinten 290%-ra nő (korábban 290% volt minden drágakőszinten).

A Hollowness jégcsapdája: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 280% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 340%-ra nő (korábban 340% volt minden drágakő-szinten).

Icicle Burst, amelyet a Cameria's Avarice Unique Mace biztosít: Mostantól 150%-os alap és hozzáadott sebzéssel rendelkezik (korábban 100%).

Pokoli csapás: Nem rendelkezik többé hozzáadott tűzkárral minden drágakő-szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 164% az 1. drágakőszinten (korábban 104%), ami a 20. drágakőszinten 377%-ra nő (korábban 166%). Manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakő-szinten, és 10-ig skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

A feláldozás pokoli csapása: Nem rendelkezik többé hozzáadott tűzkárral minden drágakő-szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 164% az 1. drágakőszinten (korábban 104%), ami a 20. drágakőszinten 377%-ra nő (korábban 166%). Manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakőszinten, és 10-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 6 volt minden drágakőszinten).

Pokoli kiáltás: Az ellenséget többé nem borítja hamu, ami miatt lassabban mozognak és nagyobb tűzsebzést szenvednek. A használó és a közelben lévő szövetségesek mostantól olyan buffot kapnak, amely a fizikai sebzésük egy részét extra tűzsebzésként adja. A buff a fizikai sebzés 5%-át adja extra tűzsebzésként 5 erőnként, és maximum 25 erőt számolhat. Mostantól a manaköltség 7 az 1. drágakő-szinten (korábban 15), ami 10-re skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 19). Alap időtartama 2,5 másodperc az 1. drágakő-szinten (korábban 5), ami a 20. drágakő-szinten 3,4 másodpercre skálázódik (korábban 5,9). A Combust mostantól 136%-os alap- és hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakő-szinten (korábban 100%), ami a 20. drágakő-szinten 234%-ra skálázódik (korábban 158%).

Félelmetes kiáltás: Nem ad többé olyan buffot, amely csökkenti az ellenséges fizikai sebzés csökkentésének hatását a találataid ellen. A használó és a közelben lévő szövetségesek mostantól kapnak egy olyan buffot, amely mozgássebességet biztosít. A buff 5%-kal megnövelt mozgássebességet biztosít 5 erőnként, és maximum 30 erőnként számíthat. Alap időtartama 2,5 másodperc az 1. drágakőszinten (korábban 4), ami a 20. drágakőszinten 3,4 másodpercre skálázódik (korábban 4,9).

Kinetikus robbanás: (korábban 15), amely a 20. drágakő-szintre 9-re nő (korábban 16). A támadási sebesség mostantól az alapérték 115%-a (korábban 100%). Mostantól a "A varázslatok sebzésének növelése és csökkentése az ebből a képességből származó támadás sebzésre is vonatkozik, az értékük 200%-ával".

A klaszterezés kinetikus robbanása: Mana költsége mostantól 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 15), ami a 20. drágakő-szinten 9-re nő (korábban 16). A támadási sebesség mostantól az alapérték 115%-a (korábban 100%). Mostantól a "A varázslatok sebzésének növelése és csökkentése az ebből a képességből származó támadáskárra is vonatkozik, az értékük 200%-ával".

Kinetikus villám: Mana költsége mostantól 5 az 1. drágakő-szinten (korábban 6), ami a 20. drágakő-szinten 9-re nő (korábban 10). Mostantól 160%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő szinten (korábban 140%), ami 220%-ra skálázódik a 20. drágakő szinten (korábban 175%).

Kinetikus szilánkoló villám: Mostantól a manaköltség 5 az 1. drágakő szintjén (korábban 6), ami a 20. drágakő szintjén 9-re nő (korábban 10). Mostantól 60%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 55%), ami a 20. drágakő-szinten 85%-ra skálázódik (korábban 70%).

Megsérült: Már nem rendelkezik hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 171%-os alap és hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakőszinten (korábban 100%), ami a 20. drágakőszinten 393%-ra skálázódik (korábban 154%). Manaköltsége mostantól 10 az 1. drágakőszinten, és 17-re skálázódik a 20. drágakőszinten (korábban 8 volt minden drágakőszinten).

Hentelés sebhelye: Mostantól a manaköltség 16 az 1. drágakőszinten, és 25-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 12 volt minden drágakőszinten). Mostantól 273%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 200%), ami a 20. drágakőszinten 629%-ra skálázódik (korábban 310%).

Vérzés okozta sebek: Vérző ellenségek ellen már nem adódik fizikai sebzés minden drágakő-szinten. Mostantól 150%-os hatékonysággal rendelkezik az alap és hozzáadott sebzéshez az 1. drágakőszinten (korábban 80%), ami a 20. drágakőszinten 346%-ra skálázódik (korábban 120%). Manaköltsége mostantól 8 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

Lancing Steel: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 110%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 63%), ami a 20. drágakőszinten 175%-ra skálázódik (korábban 106%). Manaköltsége mostantól 9 az 1. drágakő-szinten (korábban 8), és 13-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 10).

Lándzsás acél permetezés: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 260%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 160%), ami a 20. drágakőszinten 360%-ra nő (korábban 220%). A manaköltsége mostantól 9 az 1. drágakő-szinten (korábban 8), és 13-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 10).

Leap Slam: A manaköltség mostantól 6 az 1. drágakőszinten, és 10-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 10 volt minden drágakőszinten). Mostantól 136%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 100%), ami a 20. drágakőszinten 314%-ra skálázódik (korábban 150%).

Az úttörő ugrás: A manaköltség mostantól 9 az 1. drágakőszinten, és 14-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 10 volt minden drágakőszinten). Mostantól 286%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 210%), ami 660%-ra skálázódik a 20. drágakőszinten (korábban 320%).

Villámnyíl: Már nem rendelkezik hozzáadott villámsebességgel minden drágakő-szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 149% az 1. drágakőszinten (korábban 130%), ami a 20. drágakőszinten 177%-ra nő (korábban 154%). Manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 10-re skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 11).

Villámnyíl az áramütésből: Már nem rendelkezik hozzáadott villámsebességgel minden drágakő-szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 75% az 1. drágakőszinten (korábban 65%), ami a 20. drágakőszinten 87%-ra nő (korábban 75%). Manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 10-ig skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 11).

Villámcsapda: Mostantól 65%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 85%-ra nő (korábban 85% volt minden drágakő-szinten).

Villámcsapda a Zapping csapdájával: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 80% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szintre 100%-ra nő (korábban 100% volt minden drágakő-szinten).

Villámcsapás: Már nem rendelkezik hozzáadott villámsebességgel minden drágakő-szinten. Mostantól 198%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 135%), ami a 20. drágakőszinten 237%-ra nő (korábban 163%). Manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakő-szinten, és 10-ig skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

Villámcsapás az ívelésből: Már nem rendelkezik hozzáadott villámkárral minden drágakő-szinten. Mostantól 164%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 110%), ami a 20. drágakőszinten 377%-ra nő (korábban 200%). Manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakő-szinten, és 10-ig skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

Villámcsapások: Mostantól 70%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, amely a 20. drágakő-szinten 130%-ra skálázódik (korábban 130% volt minden drágakő-szinten).

Az excentrikusság villámcsapásai: Mostantól 30%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 60%-ra nő (korábban 60% volt minden drágakő-szinten).

Az eszkaláció villámcsapásai: Mostantól 80%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, amely a 20. drágakő-szinten 150%-ra skálázódik (korábban 150% volt minden drágakő-szinten).

Molten Burst, amelyet a Ngamahu's Flame Unique Axe biztosít: Mostantól 170%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága (korábban 115%).

Olvadt héj: (korábban 4), és 41 (korábban 16) erősséget igényel az 1. drágakő-szinten, és változatlanul a 20. drágakő-szinten. E szintkövetelmény-változás eredményeként a páncélzat mostantól 1. drágakő-szinten +115 páncélzatot biztosít (korábban +50), és 20. drágakő-szinten változatlan marad.

Molten Strike: Nem rendelkezik többé hozzáadott tűzkárral minden drágakő-szinten. Mostantól 126%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 110%), ami a 20. drágakőszinten 329%-ra nő (korábban 185%). Manaköltsége mostantól 6 az 1. drágakőszinten, és 10-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 6 volt minden drágakőszinten). Már nem +0,2 és +0,6 méter között van a közelharci csapás hatótávolsága.

A Zenit olvadt csapása: Mostantól a manaköltség 7 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 10 volt minden drágakő-szinten). Mostantól 92%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 85%), ami a 20. drágakő-szinten 239%-ra skálázódik (korábban 130%). Már nem +0,2 és +0,6 méter között van a közelharci csapás hatótávolsága.

Viharok gömbje: Mostantól 80%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, amely a 20. drágakő-szinten 110%-ra skálázódik (korábban 110% volt minden drágakő-szinten).

Bűnbánat Márka: A hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten most már 470%, ami a 20. drágakő-szinten 570%-ra nő (korábban 570% volt minden drágakő-szinten).

Bűnbánat Vezetés márkája: Mostantól 95%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, amely a 20. drágakő-szinten 110%-ra skálázódik (korábban 110% volt a 20. drágakő-szinten).

Penance Brand of Dissipation: Mostantól 45%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 50%-ra nő (korábban 50% volt minden drágakő-szinten).

Perforált: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 218% az 1. drágakő-szinten (korábban 155%), ami a 20. drágakő-szinten 622%-ra nő (korábban 265%). Manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

A vérontás perforációja: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 87%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 60%), ami a 20. drágakőszinten 245%-ra skálázódik (korábban 85%). Manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

A kettősség perforációja: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 218% az 1. drágakő-szinten (korábban 155%), ami a 20. drágakő-szinten 622%-ra nő (korábban 265%). Manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

Pestiscsapás: Káoszsebesség már nem minden drágakő-szinten van hozzáadva. Mostantól 257%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 125%), ami a 20. drágakőszinten 472%-ra nő (korábban 160%). Manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten, és 10-ig skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

Mérgező főzet: Mana költsége mostantól 5 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 9-re nő a 20. drágakő-szinten (változatlanul). Mostantól 30-44 hozzáadott káoszsebzéssel rendelkezik az 1. drágakő-szinten (korábban 26-39), a 20. drágakő-szinten 716-1073 értékkel (korábban 622-933).

Az ugrálás mérgező főzete: Mostantól 30-44 hozzáadott káoszkárt okoz az 1. drágakő-szinten (korábban 26-39), a 20. drágakő-szinten 716-1073 értékkel (korábban 622-933).

Power Sifon: Mana költsége mostantól 5 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), ami a 20. drágakő-szinten 9-re nő (korábban 11). A támadási sebesség mostantól az alapérték 115%-a (korábban 100%). A varázslat sebzés növelések és csökkentések mostantól a támadás sebzésre is érvényesek ebből a képességből, az értékük 150%-ával.

A főmágus erőszippantása: Mostantól a manaköltség 5 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 9-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 11). A támadási sebesség mostantól az alapérték 115%-a (korábban 100%). A varázslatok sebzésének növelése és csökkentése mostantól az ebből a képességből származó támadássebzésre is vonatkozik, az értékük 150%-ával.

Szúrás: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 168%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 135%), ami a 20. drágakőszinten 205%-ra nő (korábban 165%). Manaköltsége mostantól 8 az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 14-ig skálázódik (korábban 6 volt minden drágakő-szinten).

Tisztító láng: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 220% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szintre 300%-ra nő (korábban 300% volt minden drágakő-szinten).

A kinyilatkoztatások tisztító lángja: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 140% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 190%-ra nő (korábban 200% volt minden drágakő-szinten).

Rage Vortex: Az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 42% az 1. drágakő-szinten (korábban 40%), ami a 20. drágakő-szinten 70%-ra skálázódik (korábban 62%). A Ragestorm mostantól 10%-kal több sebzést okoz 1 feláldozott dühöngésenként minden drágakőszinten (korábban 5%).

Berserking dühörvénye: Mostantól az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága 42% az 1. drágakő-szinten (korábban 40%), ami a 20. drágakő-szinten 70%-ra skálázódik (korábban 62%).

Nyílzápor: Mostantól a manaköltség 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 11).

Tüzérségi nyílzápor: Mostantól a manaköltség 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 11).

A telítettség nyilainak esője: Mostantól a manaköltség 6 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 11).

A mulandóság kísértetének felemelése: Nem használhat többé Spectral Corpses.

Gyülekezési kiáltás: A buff mostantól a fő kézifegyvered sebzésének 3%-ának megfelelő hozzáadott támadássérülést biztosít 5 erőnként, maximum 30 erőig számolva (korábban a fő kézifegyver sebzésének maximum 20%-áig). Az alap időtartama 2,5 másodperc az 1. drágakő-szinten (korábban 5), ami a 20. drágakő-szinten 3,4 másodpercre skálázódik (korábban 5,9).

Reap: Ezentúl 150%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 210%-ra nő (korábban 210% volt minden drágakő-szinten).

Reave: Mostantól a manaköltség 6 az 1. drágakő-szinten, és 10-re nő a 20. drágakő-szinten (korábban 6 volt minden drágakő-szinten). Most már 232%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő szinten (korábban 170%), ami a 20. drágakő szinten 534%-ra skálázódik (korábban 250%).

Reave of Refraction: Mostantól a manaköltség 6 az 1. drágakőszinten, és 10-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 6 volt minden drágakőszinten). Mostantól 232%-os az alap- és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 170%), ami a 20. drágakő-szinten 534%-ra skálázódik (korábban 250%).

Gördülő Magma: A hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten 230%, ami a 20. drágakő-szinten 280%-ra nő (korábban 280% volt minden drágakő-szinten).

Gecsapás Nyíl: Nem rendelkezik többé hozzáadott káoszkárral minden drágakő-szinten. Mostantól 117%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 90%), ami a 20. drágakőszinten 162%-ra nő (korábban 125%).

Scourge Arrow of Menace: Már nem rendelkezik hozzáadott káoszsebességgel minden drágakő szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 39% az 1. drágakőszinten (korábban 30%), ami a 20. drágakőszinten 52%-ra nő (korábban 40%). Manaköltsége mostantól 9 az 1. drágakő-szinten (korábban 7), ami a 20. drágakő-szinten 13-ra skálázódik (korábban 12).

Szeizmikus kiáltás: Ez megkönnyíti az ellenség elkábítását. A felhasználó és a közelben lévő szövetségesek mostantól olyan buffot kapnak, amely növeli a páncélzatukat és a kábítási küszöbértéket. A buff 5%-kal több páncélzatot biztosít 5 erőnként és 15%-kal megnövelt kábítási küszöböt 5 erőnként, maximum 25 erőre számítva. A kifejtett támadások mostantól 50%-kal nagyobb hatásterülettel rendelkeznek (korábban 30%-kal megnövelt, és 30%-kal megnövelt hatásterülettel minden korábbi, ezzel a Warcry-vel kifejtett támadás után). Mostantól a következő 6 közelharci csapástámadást, amit végrehajtasz (korábban 4 volt). Az 1. drágakő-szinten 2,5 másodperc az időtartama (korábban 4), ami a 20. drágakő-szinten 3,4 másodpercre skálázódik (korábban 4,9).

A hullámok szeizmikus csapdája: Mostantól 220%-os a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 240%-ra skálázódik (korábban 240% volt minden drágakő-szinten).

Shattering Steel: Már nem rendelkezik hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 170%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakőszinten (korábban 100%), ami a 20. drágakőszinten 265%-ra skálázódik (korábban 159%). Manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten (változatlan), és 12-re skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 9).

A lőszer acéljának törése: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 170%-os alap- és hozzáadott sebzéssel rendelkezik az 1. drágakő-szinten (korábban 100%), ami a 20. drágakő-szinten 265%-ra skálázódik (korábban 159%). Manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten (változatlan), és 12-re skálázódik a 20. drágakő-szinten (korábban 9).

Srapnel Ballista: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadási fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól 46%-os az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága az 1. drágakő-szinten (korábban 38%), ami a 20. drágakő-szinten 53%-ra nő (korábban 44%). Manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten (korábban 5), ami a 20. drágakő-szinten 13-ra skálázódik (korábban 11).

Acélsrapnel ballista: Nem rendelkezik többé hozzáadott támadással fizikai sebzéssel minden drágakő szinten. Mostantól az alap és a hozzáadott sebzés hatékonysága 60% az 1. drágakő-szinten (korábban 50%), ami a 20. drágakő-szinten 69%-ra skálázódik (korábban 58%). A manaköltsége mostantól 7 az 1. drágakő-szinten (korábban 5), ami a 20. drágakő-szinten 13-ra skálázódik (korábban 11).

Pajzs töltés: Mostantól a manaköltség 6 az 1. drágakőszinten, és 10-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 10 volt minden drágakőszinten). Mostantól az 1. drágakő-szinten 4-es szintigénye van (korábban 10), és az 1. drágakő-szinten 16-os erőigénye (korábban 29). Mostantól 9-13 fizikai alapsebzést okoz az 1. drágakő-szinten (korábban 12-18), ami a 20. drágakő-szinten 252-378-ig skálázódik (korábban 134-200). A pajzson 15 páncél- vagy kitérési értékenként 3-5 hozzáadott fizikai sebzést okoz az 1. drágakő-szinten (korábban 3-4), ami a 20. drágakő-szinten 8-12-ig skálázódik (korábban 5-7).

Shield Crush: Mostantól a manaköltség 7 az 1. drágakő-szinten, és 13-ra nő a 20. drágakő-szinten (korábban 8 volt minden drágakő-szinten). A fizikai sebzés alapértéke 1. drágakőszinten most 4-6 (változatlan), 20. drágakőszinten pedig 300-450 (korábban 172-258). Mostantól 3-5 hozzáadott fizikai sebzéssel rendelkezik 15 páncél- vagy kitérési értékenként a pajzson az 1. drágakőszinten (korábban 3-4), ami a 20. drágakőszinten 8-12-ig skálázódik (korábban 5-7).

A törzsfőnök pajzsának összetörése: Mostantól a manaköltség 9 az 1. drágakőszinten, és 15-re nő a 20. drágakőszinten (korábban 10 volt minden drágakőszinten). Mostantól 6 és 8 között van a kéz nélküli tűz sebzése az 1. drágakőszinten (korábban 5-7), a 20. drágakőszinten 389 és 583 közötti értékekkel (korábban 222 és 334 között). Mostantól 7-10 hozzáadott tűzkárral rendelkezik 15 páncélzatonként a pajzson az 1. drágakőszinten (korábban 6-8), ami a 20. drágakőszinten 13-20-ra skálázódik (korábban 8-12).

Shock Nova: A hozzáadott sebzés hatékonysága mostantól 140% az 1. drágakő-szinten, ami a 20. drágakő-szinten 190%-ra skálázódik (korábban 190% volt minden drágakő-szinten).

Ostromballista: Mana költsége mostantól 8 az 1. drágakő-szinten (korábban 6), ami a 20. drágakő-szinten 13-ra nő (korábban 11).

Szilánkoló ostromballista: Mostantól a manaköltség 8 az 1. drágakő szintjén (korábban 6), amely a 20. drágakő szintjén 13-ra nő (korábban 11).

Forrás: Path of Exile

POE: Patch Notes Content Update 3.25.0 - Settlers of Kalguur (2024)

References

Top Articles
Dirt Devil Ud70181 Parts Diagram
9Xmovie.in
Fernald Gun And Knife Show
Hometown Pizza Sheridan Menu
Jail Inquiry | Polk County Sheriff's Office
Tyler Sis 360 Louisiana Mo
Fredatmcd.read.inkling.com
Gabriel Kuhn Y Daniel Perry Video
OSRS Fishing Training Guide: Quick Methods To Reach Level 99 - Rune Fanatics
Recent Obituaries Patriot Ledger
Lexington Herald-Leader from Lexington, Kentucky
GAY (and stinky) DOGS [scat] by Entomb
Bill Devane Obituary
Bme Flowchart Psu
Jscc Jweb
Costco Gas Foster City
Funny Marco Birth Chart
Classic Lotto Payout Calculator
Craigslist Free Stuff Santa Cruz
Parent Resources - Padua Franciscan High School
Charter Spectrum Store
Missed Connections Dayton Ohio
Mission Impossible 7 Showtimes Near Marcus Parkwood Cinema
Ms Rabbit 305
Effingham Bookings Florence Sc
Saritaprivate
Popular Chinese Restaurant in Rome Closing After 37 Years
Anonib Oviedo
14 Top-Rated Attractions & Things to Do in Medford, OR
Stephanie Bowe Downey Ca
Uncovering the Enigmatic Trish Stratus: From Net Worth to Personal Life
Little Einsteins Transcript
LG UN90 65" 4K Smart UHD TV - 65UN9000AUJ | LG CA
Christmas Days Away
Walter King Tut Johnson Sentenced
2015 Chevrolet Silverado 1500 for sale - Houston, TX - craigslist
Mgm Virtual Roster Login
The Best Carry-On Suitcases 2024, Tested and Reviewed by Travel Editors | SmarterTravel
Domino's Delivery Pizza
Dr. John Mathews Jr., MD – Fairfax, VA | Internal Medicine on Doximity
Woodman's Carpentersville Gas Price
Levothyroxine Ati Template
Wait List Texas Roadhouse
F9 2385
Samantha Lyne Wikipedia
Lcwc 911 Live Incident List Live Status
Craigslist Com Panama City Fl
Tunica Inmate Roster Release
Sallisaw Bin Store
8776725837
877-552-2666
Mit diesen geheimen Codes verständigen sich Crew-Mitglieder
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6115

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.